Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

EMPECEFORUM

_Shadowlord13

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo, elo, pięć dwa zero zią.

Kokosz, chcesz nam udowodnić, że masz nas w dupie? Wiemy to od zawsze ale bez przesady. Nie mam dostępu więc tutaj to pisze:

1. Po cholerę dajecie rmcf ukrytego administratora, myślicie, że nikt się nie skapnie, jak rmcf dodaje ludzi do rang, etc? Lepiej mu dajcie admina, no chyba, że nie chcecie skandalu na forum zrobić.

2. Szkoda, że stare gg usunąłem z serwera, takie ładne archwium tam było, jak pan kierzek chwalił mi się na gg, że był administratorem na mpc, bo mu dali ukrytego na godzine by pozdejmował warny w amnestie, też bez słów, koleś ledwo moda dostał i od razu acp dostał, ano ts3 może wszystko. (ps. dostałem ss z screenshootera)

3. Dla lizodupów - jesteście pierdolonym zerem, z dowódcą koniuhem na czele,

4. Dla kokosza - czy ty kurwa nie widzisz co się tutaj wyprawia? Najlepszych osób wypierdalacie z rang, odchodzą (lenart, reszta), banujecie ludzi za gówno.

5. Według regulaminu, po 100% mogę zrobić konto, to czemu każde następne konto mi banowali? oO, to już chyba lekka przesada, ano RMCF nie zna regulaminu globalnego widzę.

6. Koniuh - nie wiem kim ty kurwa jestes nawet, bo tutaj za wejscie na ts'a jest moderator, kiedyś jak był jeszcze mou .. eh, to na rangę trzeba było zasłużyć, a nie wejść i polizać dupę.

7. Bez tsa - kierzek, nie miałby globala, bo niemiałby dobrego kontaktu z kokoszem, kokosz go polubił, dał mu rangę.

8. AceBoy - jedyna osoba która dostała globala w tym miesiącu, którą szanuję, duży wkład w forum, jego wypowiedźi są bardzo dobrze.

jestem ciekaw, ile osób więcej ma tutaj ukrytą rangę.

Opublikowano

To co pelni nasza obecna administracja to ich sprawa, mają robić swoje, czyt. usuwać takie "trollowe prowokacje" jakie Ty tutaj wypisujesz .

Co do Kokosza, to on jest założycielem forum, to jego sprawa komu daje, komu zdejmuję .

Ktokolwiek niebyłby na wyższej randze niż Ty znajdą się pewnie takie osoby, które zawsze znajdą jakieś wtyki by być przeciw tej osobie . Nie rozumiem tylko, w czym Ci przeszkadza to, że ktoś ma admina, może dlatego, że Ty go nie masz?

Nie rozumiem już tego kompletnie, forum powstało po to, by móc podyskutować na dosłownie wszystkie tematy (jeśli nie łamią regulaminu) .

Jeśli chodzi o warny które daję sam RMCF, sam wiem że wiele jego warnów jest niesłuszne, ale gdyby nie te warny i bany utonelibyśmy już dawno w bagnie trolli .

Opublikowano

Wlasnie ostatnio widuje czesto placz na forum o perma czy warna to kurwa odechciewa mi sie wchodzic na to forum. Zycia nie macie? A tamci niech maja tych globali czy inne rangi i niech nakurwiaja 24/7 na mpc a was to powinno nie obchodzic

GaimdKk.jpg

Admin Cienia
Opublikowano

Było, po co ciągle pisać to samo

http://www.mpcforum.pl/topic/583761-mpcforum-to-nie-to-3/

1294477714-U1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...