Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Araa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Escape by Ara #1

Witam dziś chcę wam przedstawić moją pierwszą mapkę do gry Minecraft w rodzaju Escape.

Mapka jest dość łatwa ponieważ nie jest bardzo długa lecz następne części będą troszkę bardziej skomplikowane. Mapka została stworzona w pełni przeze mnie (Ara).

Pułapki na tej mapie nie są trudne.

Cały escape toczy się pod ziemią, a dopiero na koniec mapy wychodzi się na powierzchnie.

Na mapce punktami są diamenty.

Możemy wyciągać ze skrzyni itd. różne składniki, a następnie możemy zrobić z nich przedmioty, które następnie zostają użyte do robienia potrzebnych rzeczy.

Dopuszczalne jest niszczenie tylko śniegu oraz piasku.

Na końcu mapy jest także mały pokaz wybuchu TNT.

Na mapie od początku gramy na "Normal" ponieważ jest przewidziana walka z potworami.

Mapa przeznaczona na 1/2 osoby.

Zakazuje przerabiania, modyfikowania mojej pracy !

Prawa zastrzeżone !

Zdjęcia:

4bfa1eeecf7d6851med.jpg

797f418d1648dc53med.jpg

Download:

Skan:

Zapraszam do ściągania oraz komentowania mojej

pracy !!! ;-)

Opublikowano

Za krotka i za latwa, lubek na zachete ale postaraj sie nastepnym razem zrobic dluzsza i trudniejsza, najlepiej zeby bylo cos do myslenia, a nie tylko otwieranie drzwi dzwignia, kladzenie drabinek czy skakanie z klocka na klocek.

@up TNT nie dziala bo zapomnial je polaczyc redstonem a te repeatery sa postawione w zlym kierunku dlatego w ogole nie przekazuje prądu.

Opublikowano

Po 1 to jest za łatwa Po 2 Za krótka Po 3 TNT na końcu niewybucha bo reapetery nie sa w dobra stranę postawione Po 4 w pokoju co miały być moby ich niema. Po 5 Jedyne co mi sie najlepiej podobało w tej mapie to pułapka przy zadaniu gdzie psiało "Masz szybkie nogi " czy jakoś tak :)

Dla mnie tragedia !! Jeśli też tak uważasz daj like żeby ludzie widzieli jakich mapek nie robić !

Opublikowano

DaN1o2pL to moja pierwsza mapa i postaram się poprawić błędy.

Niestety nie toleruje twojego zachowania

"

Dla mnie tragedia !! Jeśli też tak uważasz daj like żeby ludzie widzieli jakich mapek nie robić !

"

Tym co napisałeś pokazujesz że twój post jest nic nie warty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...