Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Isey-MT2 [PL] [Dedyk]

Isey-MT2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobrze mówią polać im!

Oni leją na wszystko ... Jak dla mnie pomysł serva bardzo doby i może ktoś przechwyci ten pomysł i ładnie zrealizuje bo naprawdę Frost to ped al*

xxx

• Odpowiedzi 107
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pomysl dobry ale realizacja nizej 0 a to wszystko "dzieki" administracji ktora nie potrafi zabezpieczyc servera

Opublikowano

Mylilem sie co do administracji serwera myslalem ze sa odpowiedzialni a oni usowaja posty na forum ktore sa wazne do daleszgo rozwiniecia serwera no i blokuja konta graczy ktorzy nie boja sie mowic glosno prawdy o tym serwerze w 100% GO NIE POLECAM

Opublikowano

Full Client:

http://speedy.sh/k3qmv/Isey-Client.zip

https://www.virustotal.com/url/29a3ceaa4ee45abd470456916dafb53055e17264817eb3b98cadf4a5c7e2ac06/analysis/1333546432/

co do tego jak wbijam na strone to musze zapłacic zeby pobrac wymagane konto premium ;...

Opublikowano

Serwer może nie jest najlepszy... Ale administracja cały czas coś naprawia + za to... - za częste offy serwera bez infa na stronie lub tutaj...

Pytanie do team'u... Kiedy serwer będzie ON? Żadnego infa na stronie nie ma ani nic od 2h serwer Off..

Opublikowano

czlowieku wez dodaj klijenta na normalny download a nie kur.. na jakies strony gdzie trzeba miec konto premium

OmG ..

Opublikowano

Porażka. Jak się hckerzy wnerwiją, to usuną ten serwer. Wysłałem sms. Spoko, dotarł kod. Wpisałem na stronę, spoko działa. Kupiłem KD i nie ma ich w grze. 6 dni się proszę o odzyskanie KD i pan FrosT odezwał się tylko, czy mam clienta Isey,pl . Powiedziałem, że tak to już nic nie powiedział. Zastanawiam się jak ten serwer jeszcze nie rozpierdzi****i . Nie wiem, czy się sam za to nie wziąć...

Opublikowano

Nie polecam. Serwer non stop off. Ciągłe bugi już tyle po otwarciu i tego nie potrafią naprawić. Ciągłe lagi na serwerze z czego ciągłe cofanie rzeczy po nagłych resetach. Cofanie lvl. Admini nie informują o niczym graczy. Nawet na forum są problemy banalne. Nie można dodać sygnatury przez panel, brak możliwości dodania odnośnika do linku przez panel. FrosT na niczym się nie zna dosłownie a ElPasso ma to wszystko gdzieś. Połączone chanele. Mógłbym tak wymieniać ciągle.

Edit: Jeszcze dostałem bana w grze za powiedzenie prawdy o nich. NIE POLECAM !

Opublikowano

Ten serwer jest mi znajomy ale nie wiem czemu hmmm.

Jakbym go już gdzieś widział.

Jest znajomy, bo to serwer z serii Tristram, Shain

Wszystkie mają taką samą stronę

d3eh5b.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...