Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki lvl uda mi się wbić ?

Crasher001

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka :P :P

Mam pytanie odnośne expienia, niniejszym który nabiję lvl przez tydzień posiadając PD na tydzień ( ta darmowa oferta dla nowych kont ) i drobnym eq ? Dodatkowo bonusy za werbowanie przyjaciół.

Eq które posiadam to :

Rib+9 20śr kd +3 i spalony.

Fms+9 11śr 2x spalony

Śmiertelka+9 2x kd+3

Tygra+9 kd+2

5kątna tarcza+8

żelak+9

ebo+9

srebrna+9

buty 1k pż

naszyjnik 500 pż

bransa 500 pż

Myślę, że takie mi spokojnie do 54lvl starczy. ;)

Mam zamiar grać wojownikiem Mental - przy okazji Build Silne>Tąpnięcie na drugim się opłaci ?

Wiem, wiem, że Duchowe to podstawa ale przecież pod expa lepiej mi się przyda Topniak a i tak myślę, że szybko wyexpie ten 3x M. Dodam, że jestem chory i się strasznie nudzę więc mam cały tydzień na expienie - który zdołam wbić przez ten czas ?

Liczę na odpowiedzi, standardowo daję Lajki ! :P :P

E9mwj60.png
Opublikowano

Mój kolega wojem mentalem bez PD w 10 dni wbił z 45 na 60, więc myślę że spokojnie do takiego lvl dobijesz;]

PS. Kolega grał po 3/4h Dziennie;p

h6IduA1.png

Opublikowano

Jeśli jesteś dobrym graczem i w miarę ogarniasz grę to ten 50lvl wbijesz. Eq już masz więc będzie łatwo szło. Jeśli masz yang to kup dzika/wilka/lwa bo boja chyba nie masz. Przyda się jak bedziesz expił na np. BO

Jak wbijesz 30lvl i większy w jeden dzień to jako tako masz szanse na ten 45-50lvl

Jak nie masz kasy, to sprzedaj fmsa. Być może kupisz wilka. Nie wiem jak tam u Ciebie z cenami ale na s26 za takiego fmsa wilka byś miał! *wilk jest najtańszy!

Pozdrawiam

Opublikowano

6h chyba dam radę na spokojnie, jak już wspominałem mam cały tydzień a nawet półtora od 9:00 - 24:00 czas ( ehh będzie No-Life jak nic ... ) Doświadczony jestem, spokojnie staż gry od 2008roku. :)

Każdy dostaje Lajka + dodatkowe pytanie leci.

Jak po tym PD na tydzień bonusowym kupię sobie kolejny na tydzień i na początku maja na miesiąc, to do końca maja wyexpie 70 ?

Już mniej czasu na wbijanie doświadczenia ale może 65-70 ? :P

E9mwj60.png
Opublikowano

Tak, zdaję sobie sprawę, że po wykorzystaniu tego PD'ka i następnego zrobię te 2tyg na drop jakiś.

A co do Buildu... opłaca się dawać Silne>Tąpnięcie - będzie mi o wiele łatwiej niż expić z Duchowym, no ale nie wiem czy po wbiciu około 70lvla będę mieć satysfakcję z Silne>Tąpnięcie>Duchowe>Walnięcie - co jeszcze o tym myślicie ? :)

E9mwj60.png
Opublikowano

Na twoim miejscu jechał bym standardem czyli Silne-Duchowe-Walnięcie-Tapnięcie, tapnięcie znów tak ci sie nie przyda w expie bo i tak expisz z konia .

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...