Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Jaki Tiger

BeBot69

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No ja ide w strone E-100 czyli przechodze przez doskonala Vk 3601H a potem to juz wyborne Tiger i Tiger II;]

Wybór zelezy od cb czy wolisz mobilnosc czy pancerz ^^

Przerwa w grze

Opublikowano

Na 7 tierze lepszy jest tiger od porsche, jednak musisz patrzeć w przyszłość-E-100 czy Myszka?

Opublikowano

e-100 wygrywa jak na razie przy obecnych pachach z myszką więc lepiej wybrać tygrys-> tygrys II -> e 75 -> e 100. Przy tygrysie p jest później dziwny przeskok jednym się to podoba inni zmieniają ścieżk ilub się męczą muwię tu o austafach

Opublikowano

Ja polecam Ci iść przez tygrysy na e 100. Osobiście mam tygrysa II i gra się nim świetnie, a e 100 miałem na serwerze testowym i taki maus nie ma ze mną szans. :)

Opublikowano

Posiadam oba tigery i szczerze mówiąc wspominam lepiej zwykłego tygrys p jest mocny od przodu ale mobilność jest na niskim poziomie. następne czołgi VIII tier słyszałem że tygrys II ,a VK są nieporównywalne tygrys lepiej zarabia i lepiej się w bitwie spisuje. E75 czy VK otóż tu już jest dylemat VK dyskwalifikuje wieża z tyłu ale pancerz ma lepszy od e75 i słysząc opinie ciężko wywnioskować który lepszy zależy od stylu gry. X tier odpowiedź jest posta jak koledzy wspominali E100 bierzesz to 2-gie działo i wymiatasz maus niestety takiej możliwości nie ma co skłoniło mnie do pójścia w tę drogę. oraz polecam ci zwykłego tygrysa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...