Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Energy Drinki

Peleos

Energy Drinki  

110 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kiedy pijesz Energy Drinki ?

2. 2. Co o nich myslicie ?

• Chyba jestem uzalezniony :P
    • Lubie troche wypic .
    • Jestem neutralny .
    • Niezdrowe i ochydne :@

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Rozsmieszyly mnie posty strasznie jak mozna pic normalnego red bulla czy co tam zeby byc fajnym ?

Zreszta mi za duzo te napoje nie daja ale kiedys pilem kilka dziennie bo kocham smak. Smieje sie tez z ludzi ktorzy pierdola ze wola browca wypic nic takie cos . Nie no macie porownanie nie ma co. Jestescie super.

Teraz juz prawie wogole nie pilem a kiedys nie moglem bez nich zyc o.O . Do czasu kiedy zatrulem sie kofeina czy czym kolwiek ale wiem ze chodzilem jak nacpany przez 3 dni i ledwo co funckjonowalem a myslalem ze mi serce wyskoczy. Wtedy to chyba w nocy wypilem z 3 kawy + kilka red bulli .

wakow9.png
Opublikowano

Mogę powiedzieć, że jestem istnym królem jeżeli chodzi o napoje energetyczne.

Wypiję wszystko co jest, od tych za 50 groszy z biedronki po 10 zł Monstery.

Na przerwie idę do Lidla kupując dwa energy na drogę do szkoły i 3 do domu.

Dziennie wypijam około 5 puszek, dwa razy w tygodniu biorę sobie zielone monstery.

Jestem od tego uzależniony, przykro mi.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Ja czasami lubię sobie wypić energetyka... przeważnie to własnie raz w tygodniu jest... czasem żadziej ;D

ntmpc.png
Opublikowano

Miałem czas kiedy to u Nas (dwór) było to na topie ,jeszcze młodziaki to tam się jaraliśmy Tigerem że nam da power. Potem prześliśmy ,w szczególności Ja na Burna czyli najmocniejszego energetyka. Cóż wypiłem pod rząd 2,3 butelki półlitrowe i skończyło się kołataniem serca. Naprawdę nie polecam tego świństwa.

Opublikowano

mój kolega pił 5-6 tigerów w tygodniu i jest teraz niski. Nie wiem czy to na pewno od picia energy drinków, ale tak słyszałem, że to hamuje rozwój (oczywiście tylko w dużych ilościach)

Opublikowano

2-4 tygodniowo, pomagająmi czasem, jak trzeba rano wstać. Poza tym czytałem ostatnio test energetyków i każdy jest taki sam. Te z biedronki niczym się nie różnią od redbulli, sprawdziłem sam i polecam BE Power z biedro ;)

Opublikowano

Ja wypijam wszystkie, poczynając od Najsłabszych, kończąc na mocniejszych.

Dziennie 5-6 Puszek. Przeważnie to złote Tiger'y. ;)

36733859559970154671.jpg

Opublikowano

Niewiem, jak mam chrapkę to i 10 na tydzień wydoję.

A tak ogólnie to z 6 na rok

mpc.gif

"Uwierz w Treva, gdy pojawiam się na pętlach

Uwierz w Treva, bo ten styl cie opętał

Uwierz w Treva, bo ta muza jest przeklęta

Uwierz w Treva... zapamiętaj"

Opublikowano

Ja wypijam gdzieś 3-4 na tydzień. Przeważnie Tiger, V-MAX. Jak jestem poza domem to zdarzy się kupić coś droższego/lepszego. :P

Opublikowano

2 lata temu w szkole piłem parę razy w tygodniu to. Po pewnym czasie mi się.znudziło i uznałem iż jest to niezdrowe. Teraz wypije może 1.na miesiąc.

[center][img]http://oi42.tinypic.com/2evrhgx.jpg[/img][/center]

Opublikowano

Pić to piłem to barrrrdoz dawno temu ;). Chociaż nie napisze, Tiger ma super smak ;).

tumblr_madu89TzVX1rt9tk6o1_500.gif

Members|ProUser|Postmaker|

Opublikowano

Kiedyś to tak, teraz to w ogóle. Wolę wskoczyć do lidla po puche pepsi i mi styknie, albo Freewaya ;]

Ale kolego błędów narobiłeś "miesiądz" "potszebuje" polecam poćwiczyć nad ortografią bo niestety potem się to zemści

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

Szkoda ze nie dales raz na 4 miesiace :)

Neutralny do tego jestem wiekszosc smakuje tak samo

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

Piję je dla smaku , różnica jest nie odczuwalna . Kawa lepiej działa :D

Gram w :

Battlefield Heroes , Battlefield Play4Free , Minecraft

Pomogłem? Daj Plusa :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...