Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Chmara wilków/ocelotów teleportujących się za mną

Juniorek321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem z Minecraftem 1.2.4.

Otóż gdy jestem np. w lesie takim zwykłym z brzozami itd. pojawiają się - respią koło mnie około np. 15 wilków i biegną za mną , nie są oswojone , nie mam kości , ani jedzenia w ręce i muszę je zabić , żeby dały mi spokój, bo nawet jak od nich odbiegne to się za mną teleportują .

Tak samo gdy jestem koło dżungli to oceloty nagle się pojawiają obok mnie i co jakiś czas jak odejdę od nich teleportują się i znów ode mnie uciekają i tak w kółko i znowu muszę je powybijać.

Modów mam pełno , ale żaden temu nie wadzi , bo nawet zreinstalowałem CAŁKIEM minecrafta (usunąłem cały .minecraft) i było to samo...

Spotkał się ktoś z tym ? Może to jest popularny problem ? Czytałem już na kilku forach , że też ktoś tam miał z tym problem , ale z patchem bodajże 1.1.0 to znikło , ale u mnie żadnych zmian ... Jeśli ktoś wie o co chodzi , to jak to naprawić ? Dzięki wielkie z góry . ;)

Pozdrawiam . :D

Opublikowano

Po prostu wejdź do %appdata% i usuń .minecraft i od nowa Grę włącz i daj Update .

I powinno zadziałać :)

Tuor
Chunjo

Sura-WP
Trudny

09350491600558213991.jpg

Opublikowano

Aaaa , nawet nie wiedziałem , że wyszło 1.2.5 :D

To fajnie bo męczę się z tym od 1.0.0 -.-

Zaraz sprawdzę czy działa .

Tak czy inaczej dzięki .

Temat do zamknięcia . :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...