Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GoodCraft [Survival + frakcje]

MaRniNN33

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

generate_logo.png?name=GoodCraft

Typ: Survival

Adres IP: s33.csrv.pl:33575

Status: status.png?ip=s33.csrv.pl&port=33575

informacje.png

Sloty: 40

Whitelista: no.png

Potwory:ok.png

Zwierzęta: ok.png

Nether: ok.png

Miła atmosfera:ok.png

Ogarnięta administracja:

ok.png

team.png

Kicek

Bielaczek

Szukamy-Może to miejsce będzie twoje

Zapraszamy wszystkich znających się na grze minecraft i mniej znających graczy na nasz serwer jest to bardzo sympatyczny serwer my administracja staramy się pogodzić graczy aby grało się wam przyjemnie nie było spamu wysłuchamy każdą waszą propozycję sugestię opinię itd.Chcemy doskonalić serwer potrzebujemy graczy!Chcesz nam pomóc na serwerze?Po prostu graj to jest dla nas duża pomoc jeśli chcesz możesz wspomóc nas drobną dotacją a my w nagrodę damy ci range Vip.

Szukamy WEBMASTERA, MODERATORA, POMOCNIKA TECHNIKA,ADMINISTRATORA zgłoszenia pisać na gg 40480390

Opublikowano

Ejejej... Serwer ON? Nie mogę sie doczekać... miał być on o 14:55? Jest 15:00

======== Thank you. Zbieram [+] i [-] =======

Wakacje z MPC Forum :-)

Poradniki MPC Forum:

CS - Odzyskiwanie konta Steam:

http://www.mpcforum.pl/topic/649841-tutsteam-odzyskiwanie-konta/

Minecraft - Inne wymiary:

http://www.mpcforum.pl/topic/611802-minecraft-osiedlenie-sie-w-innym-wymiarze/

Opublikowano

Powiemy tyle cziterzy nie latają to ja i 2 własciciel robimy spawna to 1 a po 2 było od 40 osób był bug teraz naprawiliśmy !

Zapraszamy serdecznie team serwera

Wczesny @REF

Opublikowano

Serwer na pierwszy rzut oka bardzo ciekawy.

Na początku zastaniemy spawn, ciekawie rozbudowany.

Gildie dogadują się a nie jak na innych serwerach : ,,WYPI****LAĆ DZ***I ! ''

Serwer polecam!

Krytyk kotkowski

76561198044975849.png

Best Member

Opublikowano

@ref

Dziękujemy za dobre opinie bardzo się staramy i próbujemy doskonalić serwer.

Masz propozycje co wprowadzić na serwer dla vipa itp ??

Pisz GG 40480390

Opublikowano

Dobry, Tu byly moderator, oraz budowniczy Server. Czyli Show, wiec tak na poczatek bylo jakoś, no ale Kicek i Bielaczek Nie dali mi sie bardziej rozwinąć z server'em aby bylo ladniej no ale to ich strata. Napewno stracili, dobrego moderatora, oraz nie powiem ze dobrego budowniczego ale moje budowle byl ciekawe. Czemu odeszłam z teamu nie dali mi sie rozwinać. Po 2 ktoś daje itemy do gildi Chempion po 3 moderator makslol Denerwuje graczy, a zarazem ma swoje gildie i buduje ja na gamemode. Oceniam Server na 6/10 Pozdrawiam.

Zapraszam na najbardziej zapowiadający się serwer Metin2.

Opublikowano

Z LWC mamy mały problem a nather jest cały czas online!

Dobry, Tu byly moderator, oraz budowniczy Server. Czyli Show, wiec tak na poczatek bylo jakoś, no ale Kicek i Bielaczek Nie dali mi sie bardziej rozwinąć z server'em aby bylo ladniej no ale to ich strata. Napewno stracili, dobrego moderatora, oraz nie powiem ze dobrego budowniczego ale moje budowle byl ciekawe. Czemu odeszłam z teamu nie dali mi sie rozwinać. Po 2 ktoś daje itemy do gildi Chempion po 3 moderator makslol Denerwuje graczy, a zarazem ma swoje gildie i buduje ja na gamemode. Oceniam Server na 6/10 Pozdrawiam.:

Powiem tyle co do tego rozwijania to jest survival a ty chciałeś zrobić z tego FB i pozbawić graczy dobrej zabawy.Robiłeś budowle na gamemode jak na FB powtarzam to survival.Nikt nie dawał itemów do gildi Chempion!!Moderator makslol jest dobrym moderatorem i lepiej się sprawuje od ciebie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...