Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Bug na email

lolster1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Jestem poczatkujacy i nie wiem czy w dobrym dziale pisze ;)

A wiec tak wczoraj o godzinach pomiedzy 19-20 moje konto uleglo kradziezy.

Mam teraz takie pytanie czy ten bug na e-mail nadal dziala ? poniewaz nie wiem jesli tak prosze o kontakt poniewaz mam jeszcze szanse odzyskac konto ;)

Opublikowano

no jak nie potwierdziles maila wczesniej to bez problmu mozna ukrasc, na przyszlosc potwierdzaj a nie ukradna

Nie nie nie ... Nie wiesz o co mi chodzi, chodzi o to ze konto bylo potwierdzone przy zalozeniu na jakis email <[email protected]> <-- to przyklad

I mialam go na emailu juz na tym <[email protected]> <-- to przyklad

I z tego emaila wlasnie mi ukradli o to mi chodzi. Rozumiesz ?

EDIT ___________________

No dobra ale jak znam dane kolesia ktory to ukradl ? Bo wystawil to na allegro

LINK : http://allegro.pl/darkorbit-i2246741296.html

I gdy do niego napisalem wycofal odrazu aukcje

To co wtedy ?

Opublikowano

no to nie wiem jak ukradl skoro bylo na twoim mailu ale ja kiedys konto sprzedalem tez z mailem potwierdzonym moim i koles sam se jakos potem zmienil, nie wiem jak i bylo to ok 2 miechy temu wiec jakos sie da ale nikt ci nie powie jak bo kazdy sie boi o konto, a im wiecej osob zna to to tym gorzej, bo jak widzisz ludzie sa rozni, ale pisz do supportu i idz na policje powiedz im o kradzierzy i aukcji albo najpierw postrasz go palami i moze poskutkuje

pozatym stawiacie zle sprawe, jak ukrasc konto ukradzione. jak ci ukradli to idz napolicje a nie kradnij go ponownie, no chyba ze wkrecasz i to ty chcesz bugiem komus ukrasc

Opublikowano

no to nie wiem jak ukradl skoro bylo na twoim mailu ale ja kiedys konto sprzedalem tez z mailem potwierdzonym moim i koles sam se jakos potem zmienil, nie wiem jak i bylo to ok 2 miechy temu wiec jakos sie da ale nikt ci nie powie jak bo kazdy sie boi o konto, a im wiecej osob zna to to tym gorzej, bo jak widzisz ludzie sa rozni, ale pisz do supportu i idz na policje powiedz im o kradzierzy i aukcji albo najpierw postrasz go palami i moze poskutkuje

pozatym stawiacie zle sprawe, jak ukrasc konto ukradzione. jak ci ukradli to idz napolicje a nie kradnij go ponownie, no chyba ze wkrecasz i to ty chcesz bugiem komus ukrasc

Nic nie wkrecam, a konto pozatym nie bylo od poczatku moje i boje sie ze tez mi jakies problemy bede mial z tego powodu bo wiesz handel kontem itp.

A pozatym mam rozne dowody typu email zmiany nickow albo cos takiego i tam sa daty + screeny robione w grze to tez dowod

Opublikowano

no niby masz dowody itp, probuj najpierw support i z nimi pogadaj jakos, ale bedzie ciezko odzyskac te konto bo tego buga nikt ci nie da

Opublikowano

no niby masz dowody itp, probuj najpierw support i z nimi pogadaj jakos, ale bedzie ciezko odzyskac te konto bo tego buga nikt ci nie da

Ale dobra a czy to jest znaczenie

Jak ktos jest np. naiwny

Albo jak jest np. nie naiwny

Czy to ma znaczenie ? Bo kradziesz to kradziesz no nie ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...