Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

4fun.Tonitrum [PL] [Dedyk]

adam2209

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 248
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ładnie sie zapowiada. Usuńcie ta biała zbrojke a NPC bedzie spoko.

Rada:

Jezeli dacie Expa 650% Drop 450% Yang 300% To Serwer ma długa przyszłosc..

"Człowiek jest Twórcą samego Siebie"

Opublikowano

Wy sobie jaja robicie? Wstawiliście prezkę rano a reje do tej pory nie działa. Najpierw dopina się wszystko na ostatni guzik. Temat powinien być zamknięty.

Opublikowano

Własnie przez takie niecierpliwe dzieci, które poza mt2 świata nie widzą padają nawet całkiem dobrze zapowiadające się pozycje. Jak serwer spóźnia się nawet parę minut ze startem to jest tak jak w tym przypadku lament na 9 stron. Do roboty sie wziąć, nie zadali nic gównarzerii do domu ? Spać idźcie bo jutro wstać trzeba rano, jak uruchomią rejestrację to się zrobi taki nalot, że apache ducha wyzionie...

Opublikowano

Naprawiajcie stronę, bo ja sobie chętnie pogram! < 3

nb7p0x.png

Na serwerach możesz mnie spotkać jako:

Szamanka: Duchess | Ninja: Jeanne

Wykonuję komplety (sygn. + av.) na MPC forum za darmo. Przykład powyżej.

Opublikowano

Własnie przez takie niecierpliwe dzieci, które poza mt2 świata nie widzą padają nawet całkiem dobrze zapowiadające się pozycje. Jak serwer spóźnia się nawet parę minut ze startem to jest tak jak w tym przypadku lament na 9 stron. Do roboty sie wziąć, nie zadali nic gównarzerii do domu ? Spać idźcie bo jutro wstać trzeba rano, jak uruchomią rejestrację to się zrobi taki nalot, że apache ducha wyzionie...

święte słowa ;D admin gry wyraźnie napisał że maja atak na baze przez jakąś lame wiec CIERPLIWOŚCI!

"Jeżeli za­bałaga­nione biur­ko jest oz­naką za­bałaga­nione­go umysłu, oz­naką cze­go jest pus­te biur­ko?"  

-  A.Einstein

Opublikowano

Niech ruszą jutro, teraz nikt nie czeka na server bo późna godzina, mysle ze jutro 16 to dobra godzina

1359549208-U277916.png

Klasa:Szaman Healer

Lvl:1+

Królestwo:Shinsoo

Gildia:

Server:Metin2.PH

Opublikowano

Niech ruszą jutro, teraz nikt nie czeka na server bo późna godzina, mysle ze jutro 16 to dobra godzina

a co o 16 wszyscy z Gimbazjum wracaja??

Opublikowano

a wolisz zeby o 23 ruszyl, i pare ci osób wejdzie? lepiej zeby byl dobry start

Nawet gdyby, to co?

wieksza spolecznosc graczy to 14 + jakbyś nie wiedzial, 18+ to mały %

1359549208-U277916.png

Klasa:Szaman Healer

Lvl:1+

Królestwo:Shinsoo

Gildia:

Server:Metin2.PH

Opublikowano

a wolisz zeby o 23 ruszyl, i pare ci osób wejdzie? lepiej zeby byl dobry start

Nawet gdyby, to co?

wieksza spolecznosc graczy to 14 + jakbyś nie wiedzial, 18+ to mały %

Serio kolego ? Ja mam 23 i co ? Nie lamentuję, niektóre serwery (te dobre w szczególności) powinny wprowadzać jakieś zabezpieczenia antyszczeniackie, jakiś skan dowodu, czy legitymacji, granicę 16+ czy choćby test na brak debilizmu, bo rzez takich neopadalców padł już nie jeden serwer.

Opublikowano

No owszem. Możesz mi nie wierzyć ale w metina grają ludzie starsi, przykładem jest moja matka, która dobija 250lv szamankę na gladorze :-)

Opublikowano

Miałby spokojnie więcej osób, moze nie w takim tempie jak pozostałe ale gra z takimi ludźmi i gildie na takim serwerze to była by czysta przyjemność.

Opublikowano

wpisz innego emaila bo ja mialem problem tylko z tym wpisywalem swojego officialnego to nie chcialo wejsc wpisalem 2 raz to samo i innego emaila to załapało

taa pobrałem clienta i autopatcher sie robi i robi co to ma byc ? client to powinien sie wlaczac w przeciagu 30sec

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...