Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO] Ratte - czyżby Prima Aprillis?

Sullyer.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmm, moim zdaniem wjedzi, bo jak widziałem ruskie drzewko to mają być 12 tiery

Opublikowano

wejdzie lub nie to okaze czas a jak juz wejdzie to on bd na event "Polowanie na ratte" to bd 15 vs 1 i te 15 to bd musialy byc arty 10-8 teiry [ Podobno wchodza arty 10 tiera} i czolgi jak E-100 bo ma najsilniejsze dzialo i w tedy jest duza szansa ze go sie rozwali :)

THE RAT

Landkreuzer17.jpg?t=1238937426

Opublikowano

Nie ma szans że wejdzie.. Gdyby to miało wejść to wszystkie mapy by musiały zostać przebudowane. Taki Ratte na Himmelsdorfie sie na spawnie nie zmieści.

signature.png

Opublikowano

Toć mówili, że powstaną nowe mapki oraz inny tryb gry do tego czołgu, aczkolwiek Prima Aprillis dzisiaj - nie rozpędzajcie się, moi drodzy. ;-)

Opublikowano

Film był wrzucony wczoraj wieczorem. I dla tych co nie wiedzą. Ratte to pojazd konstruowany przez niemców. Miał być ruchomą fortecą, ale podczas produkcji dowodzenie doszło do wniosku, że czołg jest za łatwym celem dla samolotów. Potem czołg miał służyć jako ruchoma bariera przybrzeżna, ale był za mało mobilny i niszczył swoim ciężarem wszystkie drogi

Opublikowano

Czy ktoś to zauważył czy tylko ja ?

darkim.png

Chyba naprawdę się przygotowali na prima aprilis :P

@Edit

I jeszcze to :P

darkxr.png

1335991896-U274919.png

|ExModerator World of Tanks|

Opublikowano

to wszystko o tym p1000 to sobie z nas jaja zrobili. Ten P1000 miał srednice lufy jak cały maus;) to nie przejdzie;))

teraz to juz wiemy ze sie z nas smieja;)

Opublikowano

Wargaming ostatnio coś sobie sporo z nas żartuje. (przykład pojawienie się zapowiedzi o wejściu SMOKÓW do World of Warplanes). Ratte nie wejdzie, bo musieli by zmienić całą fizykę. Co innego Katiusza, bo historycznie się zgadza...

Ratte to działo okrętowe na gąsiennicach, więc z zasięgiem 25km i polem rażenia ogromnym blind shot rozwalałby połowę przeciwników

signature@501527218-Arthei@eu@106@0@1101garage@501527218@eu@0@321000@-1.png

Opublikowano

LOL dobre kurcze nawet nie zauważyłem rużowe czołgi :D i koła hmm może w końcu spotkam jakąś dupę na kompani + micro ( luzacy w chuj )A jeszcze dodam to taki szczegół z głównego forum WoT Ratte Beta Testers taką mam teraz rangę :D

Opublikowano

A ja znalazłem coś, co jednak nie jest żartem (chyba), dajcie sobie filmik na pełny ekran i zastopujcie w 2:30 i popatrzcie na drzewko... TD 10 Tieru! :D Obj. 268!

2815676267.png

Opublikowano

Tak, PRIMA od razu by im się chciało siedzieć i robić jeden czołg i filmik na jeden dzień....

Mi się wydaje, że ten czołg wejdzie w życie wraz z innymi podobnymi czołgami( a takich brak xD) więc może to leci na event albo na specjalny mod ;)

Opublikowano

A dla mnie nie musi to być fake.

Zakładając że ma byc nowy tryb gry, czyli odbiegający od standardów jakie się utarły w Wocie.

czołg ten posiadać miał 2 dział duzego kalibru i kilka mniejszych.Jeden gracz raczej nie byłby w stanie tego ogarnąć więc może jakaś nowa grupka w jednym monstrum. Wadą zać miałabyc jego mobilność.

reasumując walka Dawid vs Goliat jest możliwa.

Pamiętajcie też że taka myśl (nawet w postaci żartu) urodziła się w czyjejś głowie. A to jest już jakiś punkt odniesienia. I w końcu spróbuje coś z tym zrobić

Opublikowano

Hmm ja zmieniam zdanie, bo jak zobaczyłem jego wielkość w launchere to ... ciekawe czy wysokościa zmieściłby się na mapie i czy potrafiłby przejechać obok jednego chociaż budynku

Opublikowano

fajnie by sie nim na malinowce kampiło jedziesz do bazy wroga i masz gdzieś czy do ciebie nawalają, ale to niestety fake chyba że wprowadzą czołgi 100tieru

worldoftanksj.jpg
Opublikowano

Jakby t-1500 był w grze to by miał około 100000 obrażeń :) Ale nigdy nic nie wiadomo mogą byc takie bitwy np. Hammer (to ma być tier 13) sztuk 5 na 2 ratty .To by było coś :).Nikt by im nie podskoczył.

Główne hobby - Jazda Oplem Signum 3.2 v6 2003.
League of Legends - Plat (nickname KiesieK v3)
Minecraft - głównie serwery modowane, pod nickiem "KiesieK"
PC: CPU i5 6600k @ 4.5GHZ, MOBO Z170A Gaming Pro Carbon, CPU Cooler Cryorig H5 Ultimate, RAM Geil Dragon 2x8GB 3000MHZ, GPU Asus Strix GTX 1060 @~2137mhz boost, PSU SilentiumPC Vero M1 600W, Case SilentiumPC Aquarius X70W, HDD 2xBarracuda 500 i 320, BRAK SSD - planowany SM961.<p> 

Opublikowano

Proszę o zamknięcie tematu:

-To by żart na prima aprillis, tak samo jak smoki w WoWP, Katiusza, Panzerwerfer,podpisy na forum, atlantyda, tła i duch artyleri

PS: i się spam robi...

1213o.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...