Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

W sprawie werbowania przyjaciulów :)

LubieGraMxD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym sie dowiedzieć jak dokładnie wygląda werbowanie przyjaciół ponieważ mam sure 91 i zależy mi mieć 20 dodan 20 zmian bonu:) chodzi mi o dokładną instrukcję Typu wejdz na tą sure na strone główną itp.. za pomoc leci limit like + limit 5 + konto na arius mt2 125 lvl troche Pd i jakies tam smieci bo postac robiona rok temu i grana 1 tyg :)

Opublikowano

1. Musisz założyć 2 konta. A i B

2. Gdy założyłeś konto A na stronie metin2.pl klikasz werbuj przyjaciół. Twoim oczom pokaże się link

3. Wchodzisz w niego i zakładasz konto B.

4. Jeśli wszystko dobrze zrobiłeś Konto B otrzyma buty wiatru.

5. Od tej chwili co 10 lvli oba konta będą dostawały jakieś itemy np. PD , rękawica złodzieja itp. Zaczynając od 30 lvl

PS. Z tego co wiem za werbowanie nie dostaje się Zmianek i dodań bonów. Pozostaje Ci tylko SponsorPay lub Rewards

Opublikowano

Dokładnie, nie dostajesz dodań/zmianek za przyjaciół. Jeśli chcesz zarobić na dodania/zmianki to expij inne postacie. Tzn. od 1lvl do ~75. I na allegro sprzedawaj

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Ej kurde są zmianki pisze wyraźnie dla osoby która werbuje i ma 90+ 4 dodania i 4 zmiany za 1 x werb :) Na nastepny raz prosze o odpowiedzi osób którzy sie znają ale i tak macie po like

UP@

PROSZE MĄDrale ::

http://board.metin2.pl/board215-metin2-og%C5%82oszenia/board216-nowo%C5%9Bci-i-og%C5%82oszenia/board257-informacje-i-nowo%C5%9Bci/1757025-zapro%C5%9B-znajomego-do-gry-w-metin2/

Opublikowano

up DLA OSOBY ZAPRASZAJĄCEJ (WERBOWNIKA)- czyli jego main chara ;]

a co do tematu to wystarczy wbić 30 lvl postacią i dostajesz nagrodę ;] Pozdro

Opublikowano

Ok najlepiej wytłumaczył elmanos :)) dziekuje a co do was werbownik to jest ten kto zaprasza a mam sure bm 92 wiec werbownika mam teraz nastepna osoba twierdzi ze tylko 4dodania 4 zmianki a dupa bo 5 kont to 5x 4 dodania 20 dodan i 5 x 4 zmian = 20 zmian :) temat do zamkniecia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...