Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Informacja] League of Legends w 3D

AszinoPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up

Widze, że wam trudno wytłumaczyć. TO NIE BYŁ BUG! To riot dozwolił debet, jeżeli z tego skorzystaliście, to jesteście dłużnikami riotu. Nie ścigają dlatego, że za dużo osób to zrobiło, ale jak kiedyś zbankrutują, to pewnie zaczną ścigać z pomocą policji

Opublikowano

No skoro odebrali te rzeczy to już nie jesteśmy dłużnikami :) gdyby nie odebrali tego - to wtedy mogliby ścigać. Jedyne za co mogą ścigać to podanie fałszywych danych.

Gold Member

nvm

Opublikowano

nie radzę używania takiego trybu jakby wyszedł bo "oczy wam wyjdą z orbit", lub może to doprowadzić do trwałego uszkodzenia wzroku.

Dlaczego? W kinie maja okulary 3d ale filmy nie sa czerwono niebieskie tylko jakies podwojne rozmazane... Nie wiem jak dziala niebiesko czerwony na oczy.

Co do tematu to sądzę ze będzie ten tryb, RP nie dadzą może złożą automatyczne życzenia na e-mail -.- lub boosty do IP dadzą.

PS. Gdzie mozna kupic takie okulary 3d cyan-red?

Opublikowano

Napisałem. Jeszcze niedawno były w katalogach Payback na stacjach paliwowych BP. Może nadal są. Wystarczy podejść i poprosić o katalog nagród.

elhant.jpg

Sygna by WaseR

Opublikowano

No w tych stacjach je dają. Sam mam z tamtąd.

mjtszp.jpg

Moje TuTy:

http://www.mpcforum.pl/topic/627625-tutshen-atakujesz-mojego-kolege/

Opublikowano

Dzieki, a oprocz tego mozna je kupic w sklepie / kiosku? Pytam, bo troche glupio prosic w sklepie o cos czego nie mają.. W kiosku chyba powinni miec jakies papierowe / tekturowe? ;]

Opublikowano

Można samemu zrobić. Kawałki tych plastkiów (nie wiem jak to nazwać) można kupić w księgarni chyba.

@cylofan czy jakoś tak.

elhant.jpg

Sygna by WaseR

Opublikowano

@UP na przykład allegro, z pewnością coś znajdziesz.

@Top Też mnie ciekawi czy ten tryb 3D to jakaś ściema czy prawda, aczkolwiek nie mam czasu by to sprawdzić ;D

Jak ktoś sprawdzi to niech da znać

Kochanie wróciłem :yay: 
Nie no, żartuje.

Chociaż...

Opublikowano

3D jest 100% prawda ... wyjdzie przy nastepnym patchu najwczescniej jak nie to za dwa... (skad wiem ?? znajomosc jezyka obcego i forum lol'a).

Zeby wgl pograc w 3D nalezy miec monitor/telewizor jaki kolwiek wyswietlacz 3D + okulary (chyba ze posiadamy specjalny telewizor do ktorego nie potrzebujemy okularow [ w saturnie jest za ok. 8000 zl]).

Ja sie z tego ciesze bo przynajmniej wykorzystam moj sprzet chociaz troche w tej grze.

Opublikowano

Ale okulary możesz mieć za parę zł.

Ale nie wiem po co chcą to wprowadzić...

Tak samo ciągle filmy 3d w kinie, co oni kurwa w tym widzą ?

Nawet titanic 3d jest, niedługo już wszystko będzie w 3d ale po co ?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@up efekt 3d pozwala bardziej wczuc sie film/gre tzn. pozwala Ci sie poczuc jakbys tam byl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...