Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakis Server?

Homcio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jest jakis server w miare fajny i dzialajacy? najlepiej jakbyscie napisali tez co w nim fajnego. (za reje,is i downa dam 5)

Opublikowano

Metin2 PL to bardzo Dobry serwer jak na ciebie zawsze dziala exp drop kozacki lepszy niz na winGM xDD strona www.metin2.pl

Polecam

bartes.png

Sygnaturka by Vented

34793.gif

33308.jpg

33525.png

Opublikowano

ej dzieci dzieci, czlowiek pyta sie normalnie a Wy z ironia/pogadra bo mial 75lvl na PL'u, nie macie nic do napisania nie piszcie... poza tym pyta w dziale prywatne serwery to chyba logiczne ze PL odpada (moze nie dla wszystkich logiczne) zwykle noobstwo...

PS.

sprobuj na zuiaipk s1, 2 lub 3... is u handlarzy, drop dobry, exp tez... mozna zrobic huang...

co do roznicy w serwerach na s1 najdrozej, najwiecej lagow, na s3 najtaniej oraz mniej lagow i polakow (przynajmniej ja innej rozniczy nie zauwazylem)

tu masz link do rej:

s1 zuiaipk.com/regist.php

s2 zuiaipk.com/wtregist.php

s3 zuiaipk.com/dx2regist.php

spolszczenia na boy4538.yoyo.pl/

Opublikowano

metin2 sea , priv serwery - gra za latwa , moze byc fajna na krotko ale trzeba znalezc dobry serwer , ktory nie padnie po tygodniu i gdzie da sie w miae expic i nie ma lagow ...

takie wymogi spelnia tylko metin35 z priv serwerow

tam nawet graja doswiadczeni gracze z PLa ja na PLU mialem 67 lvl ninjie i mi ja zbanowali , pozniej woja 66 lvl ale mi sie znudzil i gram tam z kumplem ktory mial na PLu ninje 77 lvl

i widac ze nasze doswiadczenie z PL przynosi efekty tam , bo na tym serwie nooby nie daja rady grac bo za maly exp drop itd i wlasnie temu to jest tez dobry serwer bo wymaga troche myslenia i jest mniej noobow niz gdzie indziej . A jak ktos umnie grac to dojdzie sobie do wszystkiego np ja mam tam 15 k hp eq+9 gdzie standart to jest mks 8 9 k hp i wszyscy mi sie dziwia skad ja to mam , a no wlasnie potrafie grac , wiec jak mialem 75 na PLu to na metin 35 spokojnie dasz rade tylko niewiem chyba na s2 s3 s4 prosciej sie gra niz na s1 gdzie ja gram bo perly sa za free

wiec metin 35

s2 s3 s4

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...