Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie, Dedykowany Serwer Metin2.

Iphone4s

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć zastanawiałem się skąd ludzie biorą pieniądze na zakup serwera dedykowanego? Przecież to jest około 400zł miesięcznie a nawet 900zł jeżeli dobry serwer dedykowany... Przecież można zbankrutować... Może wiecie jak zrobić tanio serwer dedykowany liczę na odpis!

Pozdrawiam

Opublikowano

Zarabiają ? Albo kradną kto wiem :D Ale mówie, zrobisz dobry serwer to w 1 miesiąc Ci się zwróci all :)

Haha, zarabiają znam ludzi co mają po 14 lat i mają dedyki ! Śmieszne! xD ale ładnie się zwraca, szukam jakiegoś dedyka żeby pomóc mam dobre umiejętności ;)

Mają pliki serwerowe potem znajdują sponsora jak serwer się rozkręci IS może dać nwt 3k mies.

Też racja:P

Opublikowano

Haha, zarabiają znam ludzi co mają po 14 lat i mają dedyki ! Śmieszne! xD ale ładnie się zwraca, szukam jakiegoś dedyka żeby pomóc mam dobre umiejętności ;)

Też racja:P

W zasadzie nie znam żadnych sponsorów a szukam żeby zrobić bardzo dobry serwer...

Żeby postawić serwer dedykowany trzeba znaleźć sponsora. :)

A właśnie go szukam ;) i nie potrafię znaleźć :( :P

Żeby postawić serwer dedykowany trzeba znaleźć sponsora. :)

Znasz jakiś temat ds. sponsorów?

Opublikowano

Cześć zastanawiałem się skąd ludzie biorą pieniądze na zakup serwera dedykowanego? Przecież to jest około 400zł miesięcznie a nawet 900zł jeżeli dobry serwer dedykowany... Przecież można zbankrutować... Może wiecie jak zrobić tanio serwer dedykowany liczę na odpis!

Pozdrawiam

Wykupienie dedyka na poczatku kosztuje tyle a potem placisz mniej czyli jak kupisz dedyka za 500 zlotych to nastepny miesiac kosztuje 100/200 zlotych. Jezeli serwer jest zrobione z mozgiem to mozna miesiecznie zarobic 7 krotna kwote tego ile kosztuje dedyk. Osoby ktore zakladaja serwer znajduja sponsora ktory po prostu sponsoruje im poczatek dedyka a potem ma z tego jakis zysk ;] do tego dolicz ze nie kazdy polak zarabia 1.5 zlotych miesiecznie ;))

Opublikowano

Najpierw szukasz sponsora, ew. zbierasz sam. Tutaj temat gdzie możesz znaleźć sponsora :

http://www.mpcforum.pl/topic/565082-poszukujesz-gm-testera-chcesz-zostac-gm-poszukujesz-sponsorahostera-grafikapomocy-przy-postawieniu-serwera-pisz/

Opublikowano

zrobisz dobry serwer, wydasz 500 zł na ddyka a w 1 miesiac zarobisz 2k zł :)

Aby postawićdobrego dedyka trzeba wydać co najmniej 2tyś wraz z opłatami.

hx6hZ7.jpg

• 5 tygodni później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...