Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] [TEXTURE.PACK] [64x] [1.4.5/ 1.4.6] - SOARTEX FANVER

GetFun

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 257
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Potrafisz czyjes prace oceniac niegatywnie , to jezeli jestes w tym expertem , do dlaczego lepszego nie stworzysz?

złe podejście kazdy może wszystko oceniać negatywnie. Szczególnie jeżeli mówimy o "sztuce"

ale tekstury ładne

Opublikowano

Texturki dość przeciętne, moja ocena 6/10, podobają mi się textury które nie odmieniają całkowicie gry lecz ją tylko upiększają ( Faithul - najlepszy tego przykładem ).

Opublikowano

Wrące tutaj swoje 3 grosze. Oceniłbym texturki na 5/10. Dla czego ? Otóż są one dosyć przeciętne , ale zbyt pastelowe. Nie pasują zbyt do gry.

Opublikowano

Wrące tutaj swoje 3 grosze. Oceniłbym texturki na 5/10. Dla czego ? Otóż są one dosyć przeciętne , ale zbyt pastelowe. Nie pasują zbyt do gry.

Zacznijmy od tego , ze ten TP jest najczesciej uzywany przez uzytkownikow oficjalnego forum minecraft.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Skoro nie próbujesz się podpisać pod czyjąś pracą to chociaż wstaw linka do ORYGINALNEGO tematu, kierującego do prawdziwego autora. To może być zgłoszone zarówno do administracji jak i do autora (co sam mogę zrobić bezproblemowo), więc lepiej nie rób sobie kłopotów.

Opublikowano

Texturepack jest średni według mnie. Oceniłbym go na 6/10. Tak by the way twoja postawa mnie powala. Nie umiesz przyjąć krytyki,nie możesz pogodzić się z tym,że lajka nie dostaniesz czy czegoś tam. Umrzesz przez to ? ಠ_ಠ

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...