Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Formacje dronów

cabanek1220

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam pytanko , bo wlascie wymeczylem 100k uri i nie wiem ktora formacje kupic , jak mysliscie ktora bedzie najlepsza na alienki i kubiki , tak zebym mogl sie czegos dzieki tej formacji do robic . i ktora formacja jest najlepsza do zarobku.

POMOGŁEM? DAJ "Lubie To"

1375957758-U101704.png

Opublikowano

Na alieny kraba weź.

Mylisz się ... Na alieny tupu DK mk lordakium i inne te alienki polecam kupić formację rombu ... Na 1 sekundę wzrasta o 1% wartości twoich osłon nawet jeśli ktoś Cię atakuje ale zmniejsza Ci się ilość HP o 30% :( .. natomiast Krab jest dobrą formacją na kubikony ewentualnie walki 1 vs 1 :)

ćma ;

Na kubikony ćma .... tego jeszcze nie słyszałem. Jeśli autor tematu chce urządzić rozjebkę botów to niech kupuje ćme i jazda :D

p.s Ćma jest równie dobra robiąc GG moim zdaniem :D

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

ja se latam vega fe bez formacji tylko na zwyklej i rozwalam tych z krabami cmami i innymi :) wedlug mnie one sa bezsensu

Posiadam free PBDO_Bota, chcesz pisz na pw.

Oferuję forum klanowe do darkorbit, chcesz? PW

Zawszę liczę na lajka, ciebie to nie kosztuje, a mi to daje chwałę

Opublikowano

ja se latam vega fe bez formacji tylko na zwyklej i rozwalam tych z krabami cmami i innymi :) wedlug mnie one sa bezsensu

No to jeśli grasz na pl3 zapraszam :) pokażę Ci prawdziwą siłę kraba albo ćmy do wyboru

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

wg mnie najlepsze na bocenie jest to co dodaje 50% sily rakiet;d na leonku to juz wogule potega;d plt2026 walimy ok 7-8 tys z rakietki podkreconej promerium;d pozatym tez dobre na wrota;d ale jak ktos sam gra to chyba romb bym wybral tylko najlepiej miec w pp zrobione technologie oslon zeby hp wolniej schodzilo

Opublikowano

ćma na stateczki, nawet na jakichkolwiek czołgach ktos by leciał, np 2mln osłonek ni chuja nie ma szans z mniej więcej połowy mapy dolecieć, u mnie tak jest, ale ja mam 20lf4 ulepszonych, nie wiem jak u Ciebie z wypasem

krab na kubiki, chociaż i teraz ćma się opłaca na kubiki też jak zmienili osłony. wg mnie ćma jak narazie daje rade najlepiej, latam tylko na niej, nie żałuję ;-)

Pozdrawiam

Zarabianie w internecie - chętny? Pisz ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...