Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PnkBstrD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niestety niewykrywalny hack poszedł do kosza, bo jak wychodzi update, za każdym razem gdy włączam hacka, wyskakuje mi okienko czy chcę ściągnąć nową wersję, więc można przywrócić podstawowy temat tego hacka i go zostawić, bo gram już na nim x lvl i żadnego bana, a 0min zdarzają się dość rzadko.

@Owl proszę o przywrócenie tematu: http://www.mpcforum.pl/index.php?showtopic=5747

Jak napisałem wyżej, on ma opcję auto-update i z tego co sam zauważyłem jest świetny jak za darmowy i niewykrywalny.

Jak coś wrzucam najnowszą wersję.

Download

Przepraszam, że nie dodałem skana, ale nie mam już czasu, bo właśnie wychodzę, proszę kogoś o wrzucenie skana.

marysiuuuqa0.jpg

Co Cie nie zabije, to Cie wzmocni.

Opublikowano

YYYY mam problem jak chce odpalic hacka wyskakuje ze nieonaleziono modulu HELP PLXX;-]

Hmm...

50 post [*],100 post [*],150 post [*],200 post [*],250 post [X],300 post [X],500 post[X],1000 post[X]

Któś ma śpjawę to pjosię piśiaci na gje gje jeden jeden dziewięc cztery siedem dwa sześc sześc HUHU

Opublikowano

Do tego hacka jest dolaczony plik msinet.ocx wklehj ten plik do folderu C:/windows/system32/ i wtedy bedzie ci dzialal

Opublikowano

No własnie wczoraj grałem se na nim cały dzien dzisiaj włączam i wyskakuje, że jakiś system error... Co mam zrobić , żeby działał?? Ściągałem go z 10 razy i nic nie pomogło...

Pomocnik
Opublikowano
No własnie wczoraj grałem se na nim cały dzien dzisiaj włączam i wyskakuje, że jakiś system error... Co mam zrobić , żeby działał?? Ściągałem go z 10 razy i nic nie pomogło...

Spróbuj tego :

Zainstaluj nowszego Net Frameworka

lub

Włóż chacka do gry i odpal

Bum szaraka okradziono mi składaka
Opublikowano

NADAL BLĄD :0

Hmm...

50 post [*],100 post [*],150 post [*],200 post [*],250 post [X],300 post [X],500 post[X],1000 post[X]

Któś ma śpjawę to pjosię piśiaci na gje gje jeden jeden dziewięc cztery siedem dwa sześc sześc HUHU

• Dodaj nową pozycję...