Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Płatności sms na server

prelicator

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć! Razem z kolegą chcemy zrobić server. Tylko pozostaje temat Vipa. Znacie jakieś dobre strony np jak zaplac.to, tylko żeby był bardziej korzystne. Najbardziej chodzi mi o to ze jak nie uzbieram w ciągu 1 miesiąca 50 zl to mi to wezmą (jakby było trzeba tylko uzbierać 30 zl to spoko) z góry dzięki i pozdrawiam. ;)

Opublikowano

Nie ma chyba możliwości żeby aż tyle zarobić na takim serwerku. Serwisy obsługujące smsy premium są skąpe, najlepiej jakbyś zrobił vipa na przelew wtedy 100% kasy leci do Ciebie.

Opublikowano

Miałem przyjemność zajmować się tego typu rzeczami. Miałem kilka zagranicznych sieci serwerów cs i można było uzbierać niezłą sumkę ( z samego vipa starczało na utrzymanie serwera. ) Do minecrafta jest podobnie tylko trzeba mieć dobry stosunek ilości do jakości. Pozostaje sprawa podatku i nie pisać tu głupot, że da się go uniknąć bo to gówno prawda. Co do systemu VIP to polecam ci stronę http://www.platnosci-online.pl/ mają całkiem dobry stosunek ceny do prowizji :-)

Mój nowy Internet:

2813783276.png

Bywalec
Opublikowano

Możesz także od razu, ze strony serwera. Podajesz co ma wpisać i na jaki numer i od razu idzie na serwer. Możesz także przez doładowanie do swojego telefonu.

5jJNSGS.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...