Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[POWIADOMIENIE]Switchbotv4 ! Juz niedlugo

blady35

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . Pragnę was powiadomic ze pojawi sie nowa wersja Switchbotv4 ( juz jest beta)

Eine gute Nachricht an euch alle da draußen!

Switchbotv4 hat gerade zum ersten Mal geswitcht und erfolgreich überprüft, ob alle Boni passen!

Rein theoretisch ist er damit fertig, zumindest eine interne Beta-Version

Wann er vollkommen fertig ist, werdet ihr noch früh genug erfahren.. jedoch wird er ab morgen "Betagetestet" (von mir ausgewählte Leute bekommen ihn)

Einen Screenshot davon könnt ihr hier betrachten: http://padmak.de/sbv4/

Was das zensierte da ist, ist ein TEIL der Neuerungen... Ich werd dazu jetzt nichts erklären, das seht ihr noch früh genug :D

Padmak

Przetlumaczone:

Dobra wiadomość dla wszystkich z was tam!

Switchbotv4 ma tylko geswitcht po raz pierwszy iz powodzeniem sprawdza, czy pasują wszystkie bonusy!

Teoretycznie jest ona zakończona, przynajmniej wewnętrzna wersja beta

Kiedy odbywa się doskonale, można jeszcze znaleźć się niedługo .. Jednak jest on od jutra "beta testy" (pobierz go z moich wybranych osó B)

Można spojrzeć na zrzut ekranu z tym tutaj: http://padmak.de/sbv4/

Co ocenzurowana, ponieważ jest to część z nowych funkcji ... Idę do niczego wyjaśniać teraz, że pojawi się niedługo: D

Padmak

Jezeli chce ktos spolszczenie bonow prosze pisac : 6109271

Wiecej na stronie : padmak.de

PROSZE NIE USUWAC TEMAT

Opublikowano

Ale przetłumaczyłeś -_-. translatorem .

Jak dla mnie v3 jest idealna, poco robić v4 ... niech załatwi to że na różnych serwach jest zmieniane id zmianek ;]

nieregulaminowa sygna

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

włąsnie nie masz racji ! v3 jest niedopracowany bo przeskakuje jak wejdzie bonus :D a pozatym na niektórych servach nie dziala na. Tiveria ale to nie wina programu xD mi ogólnie podoba sie v3 ale wole v4 i żeby bylo więcej slotów bo 5 to troche malo :P

Opublikowano

włąsnie nie masz racji ! v3 jest niedopracowany bo przeskakuje jak wejdzie bonus :D a pozatym na niektórych servach nie dziala na. Tiveria ale to nie wina programu xD mi ogólnie podoba sie v3 ale wole v4 i żeby bylo więcej slotów bo 5 to troche malo :P

ta zaraz 10 mi tam 5 starczalo zmianek nie dałbys rady kupic

Opublikowano

Jak wyjdzie jakiś nowy bot to napewno znajdzie się na forum - nie trzeba pisać że niedługo będzie.

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...