Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Lagi!

KrisNew

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gra bardzo laguje.Wcześniej było OK a teraz ****. Postacie przesuwają się z dużym opóźnieniem a trafienie w kogoś to cud.Aż tak laguje że nie da się trafić w wejście.

1866542616.png

Wiem, że słabo ale dobrze wcześniej było!

461151420292002410470.png
Opublikowano

BFH to niezoptymalizowany syf, ciągłe aktualizację sprawiają, że komputery zaczynają mieć problemy z uciągnięciem.

Spróbuj defragmentacji dysków, przeskanuj komputer w poszukiwaniu wirusów, wyłącz wszystkie zbędne programy, zmniejsz detale gry, rozdzielczość.

Opublikowano

Przejechałem CCearnerem, spróbowałem mniejszej jakości i nadal to samo.Nie zaczęło się to po aktualizacji, tylko to tym że przez przypadek włączyłem nagrywarkę Xfire, lecz ja wyłączyłem(zaczęło delikatnie się ciąć).Okienko się zawiesiło i dopiero wyłączenie gry je wykasowało.Nic nie pobieram, xfire wyłączone.Ja chce jeszcze w to normalnie trochę pograć... :(

Opublikowano

Spróbuj może sprawdzić kompa przez Advanced System Care 5 lub System Mechanic może znajdzie jakiś błąd i naprawi albo po prostu włącz ta nagrywarke xfire może wróci wszystko to normy:-)

Opublikowano

Ha ha ha ha, moja siostra ledwie co umie korzystać z przeglądarki...Według mnie to wina CCleanera, chyba coś pogrzebał w plikach BFh, coś dotyczyło tego folderu...

Opublikowano

Nie możliwe, on czyści nieprawidłowe pliki rejestru to nie wina ccleanera a poza tym często się samo psuje

Jak masz pisać takie rzeczy to nie pisz wgl, jakim cudem może się coś samo zepsuć ?

@top

Spróbuj zaktualizować punkbustera, wejść na jakiś serwer i wpisać /ping

Opublikowano

@up Może, ja nie grzebie w plikach żadnej gry a mnie wywala i jeszcze raz pisze czytaj do końca bo już napisał że wystarczył reinstal.

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

@up Może, ja nie grzebie w plikach żadnej gry a mnie wywala i jeszcze raz pisze czytaj do końca bo już napisał że wystarczył reinstal.

Dlatego też nie rozumiem, po co dalej ciągniesz temat.

Te kicki, które dostajesz nie są przez nieprawidłowe pliki, przestań mi wmawiać głupoty. Zresztą ciekaw jest jaka zmiana w plikach powoduje problemy przedstawione w pierwszym poście, sam Ci odpowiem. Żadne.

Napiszę jeszcze raz, samo się nic nie psuje.

Skoro wyjaśnione to zamykam.

W razie dalszych problemów proszę o kontakt na pw.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...