Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Polmt2

aeza

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

słyszałem że POLmt2 dziala i mozna sie zarejestrowac i grac poprosze linka do reji i do downlandu

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

I znów bedzie spam Proszę o zamkniecie tego tematu.

Polmt2 nie istnieje na dzień dzisiejszy polacy nie dają rady postawić priva :>

Gram pod nickami: Jasiu33,Jasio33,DejKusku

Pomogłem? Kliknij w brzuszek pajacyka.
To cię nic nie kosztuje! http://pajacyk.pl/

Opublikowano

www.priv-metin2.pl

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

za Reklame jest 20% albo i wiecej wiec uwazaj to reklama INNEGO FORUM ...

DAJ + I 5* JESLI MOZNA PROSIC :)

-20- Postów [X]

-50- Postów [X]

-100- Postów [X]

-200- Postów [X]

-400- Postów [X]

-600- Postów [X]

-999- Postów [X]

Opublikowano

Report niepotrzebny spam + reklama innego forum.

Czytaj regulamin !!!

@edit kolega był szybszy :>

@up

ZMIEN SYGNE BO TERZ DOSTANIESZ 20% ZA WYSOKI OBRAZEK

Opublikowano

a co ja mowie ze raporta daje ??? Czytaj ze zrozumieniem ^^

-20- Postów [X]

-50- Postów [X]

-100- Postów [X]

-200- Postów [X]

-400- Postów [X]

-600- Postów [X]

-999- Postów [X]

Opublikowano

kur wa wasza mac nie obchodzi mnie ze to inne forum i nie obchodzi mnie ze mnie ostrzegacie mnie interesuje POLMT2 czy dziala czy nie najprawdopodobniej dziala Cybuch ma na opisie ze POLmt2 dziala wiedz poprosze strone do rejestracji i strone do downlandu !!!!!

Opublikowano

Wieszysz CEBULI ??? Bardzo nisko upadles ...

-20- Postów [X]

-50- Postów [X]

-100- Postów [X]

-200- Postów [X]

-400- Postów [X]

-600- Postów [X]

-999- Postów [X]

Opublikowano

nie wierze Cebuli ale jak ma na Opisie GG to dlaczego ma kłamac??

Opublikowano

Cybuch to nooob on nie postawi nigdy serwa to neo kid niejest do tego zdolny

np. Dał trade hacka i było hasło błędne dobry kolega z wykształceniem i okazało się że to jakieś g**** a nie TH

@Exp4you

SYGNATURY

1. Zabronione jest umieszczanie odnośników w sygnaturkach na zewnątrz forum. Dotyczy to w szczególności Programów partnerskich, allegro oraz innych form zarabiania. Za link zewnętrzny uważany jest również napis na obrazku będący częścią sygnaturki.

2. Sygnatura nie może mieć więcej niż 5 linii tekstu, natomiast Wysokość obrazków w sygnaturze nie może mieć większej łącznej wysokości niż 200px.

3. Zabronione jest używanie przekleństw w sygnaturach, bądź obrażanie innych.

4. Niezastosowanie się do wyżej wymienionych zasad dotyczących sygnaturek, będzie skutkowało warnem pierwszego poziomu, wraz z całkowitym usunięciem sygnaturki.

ja mam 199px xD

Opublikowano

Zmienilem sygne nie chce miec next 20% ... ;D

-20- Postów [X]

-50- Postów [X]

-100- Postów [X]

-200- Postów [X]

-400- Postów [X]

-600- Postów [X]

-999- Postów [X]

Opublikowano

[ironia\]Ludzie co wy?! W końcu to cybuch on zawsze ma racje ! nigdy by nikogo nie okłamał CYBUCH JESTEM TWOIM FANEM DASZ AUTOGRAF?![ironia\]

Opublikowano

Jasio 33 nie obchodza mnie zasady chem sie dowiedziec na temat POLmt2

Opublikowano
[ironia\]Ludzie co wy?! W końcu to cybuch on zawsze ma racje ! nigdy by nikogo nie okłamał CYBUCH JESTEM TWOIM FANEM DASZ AUTOGRAF?![ironia\]

lol ??

Jasio 33 nie obchodza mnie zasady CHCEM sie dowiedziec na temat POLmt2
- Next POLONISTA

P.S.

POLMT2 NIE MA I NIE BEDZIE ... Topic Close

-20- Postów [X]

-50- Postów [X]

-100- Postów [X]

-200- Postów [X]

-400- Postów [X]

-600- Postów [X]

-999- Postów [X]

Opublikowano

to dlaczego miał by kłamać?? a ty Exp4you naucz sie pisac zawsze ktoś może sie pomylic a ty nie badź taki cwany

Opublikowano

holtwo to forum jest dla wszystki ale jednak ty tutaj nie pasuje wypierdalaj inaczej spieprzaj dziadu!!

Opublikowano

i niby cycbuch go postawil ? po 1 ciekawe na czym,watpie bym mial kase na postawienie po 2 nie poradzil sobie z plikami po 3 napisal tak by reklamowac forum po 4 gdyby zrobil nie wytrzymal by bez ogloszenia tego swiatu czyli film na YT

" Żyć chwilą, nie chwilę "

Opublikowano

HMmm opis cebuli na GG... WKOŃCU POWSTAŁ POLMT2 . Ja już gram a ty?? www.priv-metin2.pl nie miał by powodu kłamac

Opublikowano

wiesz a sam weszlem ze zdziwienie na te forum i powiem ci ze caly czas mu wbijaja ze ich oszukal a on nawet slowem sie nie odezwie

" Żyć chwilą, nie chwilę "

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...