Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Wypłata klanowa

Dobiel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chciałbym się dowiedzieć czy ktoś ostatnio bugował wypłatę klanową i czy działa normalnie ? Czy może ten bug jest już naprawiony ?

z góry dzięki za odpowiedź ;)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Bluźnisz chłopie... Wypłata ładnie idzie... Można tak powiedzeić (dzisiaj 10x 2 mld) xD

daj screen to uwierze jak rzeczywiście zbugowało to dasz

Opublikowano

jak mamy w klanie 100 milionow i wyplacimy bugiem 1 mln to nam powtorzy ale normalnie wyplaci i bedziemy mieli w klanie 90 mln a na koncie 10 mln. trzeba wyplacac WSZYSTKO co do 1 kredki

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

i wtedy wyplaca calosc po kilka razy?? bo ja jak mam dajmy an to 1290323 to wyplacam 1 mln tzn zaokraglam se zawsze i myslisz ze przez to moze nie dzialac?

Opublikowano

ja nie wyplacalem wszystkich mialem 70m, wyplacalem 50m i wyszlo 650m :D czyli cos zle musisz robic, ja mam neta 100/4 Mb/s i ustawiam wartosci 10/15 ale jak juz to nieraz bylo mowione trzeba znalesc odpowiednie wartosci do swojego neta, jak wrzucam wiecej niz 15 to mi nic nie buguje. najlepiej szukac odpowiednich wartowci na bugowaniu flaxow a potem te optymalne zastosowac do wyplaty kredytow w klanie

1875189958.png
Opublikowano

wiec twierdzicie ze to dlatego ze koncowke zostawiam nie idzie wyplata? udalo sie 7 razy zrobic na amerykanskim globalu 5,a na pl3 nie poszlo nic tylko raz normalnie;/ i wydaje mi sie ze to tez jakos zalezy od serwera, na jakich serwach wam buguje i po ile?

muszek a ty na swoim kompie robisz czy na vps?? bo cos kiedys wspomnales ze na tym

Opublikowano

właśnie pl3 jest zajebiście zlagowany i to na nim powinno Ci iść sporo razy bugowanie ;-)

Zarabianie w internecie - chętny? Pisz ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...