Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft Gift Code

Ksevis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

LINK DO AUKCJI > http://allegro.pl/mi...2240743820.html

Witam mam problem z moim kontem w minecraft kupiłem na allegro klucz aktywacyjny najpierwszy sprzedający podał mi kod nie działał potem dostałem drugi który też nie działał dopiero za 3 dostałem działający kod który aktywował moje konto po 2-3h konto z PREMIUM stało się NON PREMIUM wie ktoś jak to jest możliwe i co mam robić proszę o pomoc.

PS

Widziałem podobny temat ale powiedzcie mi czy mogę żądać zwrotu kasy i czy jest opcja podać go na policje bo na to też mogę sie pisać.

Pozdrawiam

Ksevis

Opublikowano

Najlepiej będzie jak w pierwszej kolejności napiszesz do sprzedającego gift-code i co on o tym myśli jeżeli nic nie wie skontaktuj się z nimi na:

minecraft.net

Oczywiście pisz po angielsku i odczekaj kilka h a nawet kilka dni aż odpiszą.

Możesz, żądać zwrotu kasy lecz musisz mieć dowód że kupiłeś tego gift-cod'a !

Opublikowano

Próbowałem się z nim skontaktować przez cały dzisiejszy dzień jednak że bez odpowiedzi z jego strony. Pisałem do niego na GG wczoraj odpisywał.

Opublikowano

Gift Cody na allegro są gradzione :) jak ktoś ma fart to mu działa a jak ktoś nie ma to mu zmieniają na NO Premium czyli premium wygasa :)

Jeżeli gość co od niego kupywałeś dał ci 3 razy to i da 4 jak jest spoko :) napisz czy ci dał to też u niego kupie :)

Na akcji ma napisane że 7 dni na rozruch czyli jak zgłosiłeś odrazu da ci nowe :)

Opublikowano

Save pisałem że te kody nie działają wątpie że kolejne które mi da będą dłużej działać od tego a nawet jak to strace konto po jakimś czasie.

EDIT

A co jak dostane nowe konto które po 8 dniach zostanie zablokowane ? -.-

Opublikowano

To są skutki kupna Gift-Cod'a na allegro-ciągłe problemy i nieporozumienia.Dołożył być te 30zł i byś miał kod ze strony www.minecraft.net,a po takim kupnie byś się nie martwił,że konto ci zablokują...

Opublikowano

Piszę z tym typem na gg teraz i pisze ze jak dam mu passy i nie bedzie premium to zrobimy zwrot pieniedzy ciekawe...

Opublikowano

Piszę z tym typem na gg teraz i pisze ze jak dam mu passy i nie bedzie premium to zrobimy zwrot pieniedzy ciekawe...

Co ci zależy daj mu i tak premki nie masz a on musi mieć gwarancje :)

Piszę z nim i wieczorem będzie miał nowe gfi cody wiedz kupie :PPP

Bywalec
Opublikowano

Możesz kupować, użytkownik ma 100% pozytywnych komentarzy, no i w przyzwoitej cenie. Ew. zrób ss, potwierdzenia, że code jest na zawsze.

Ja Ci polecam:

kontagier.pl

fabrykakluczy.pl

5jJNSGS.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Możesz kupować, użytkownik ma 100% pozytywnych komentarzy, no i w przyzwoitej cenie. Ew. zrób ss, potwierdzenia, że code jest na zawsze.

Ja Ci polecam:

kontagier.pl

fabrykakluczy.pl

poje****** cie przeciesz taniej kupisz na stronie www.minecraft.net

Opublikowano

Nie ma czegoś takiego jak kradzione gift kody... po prostu ktoś sobie na minecraft.net kupuje kilka,kilkanaście czy kilkadziesiąt kodów na raz i dlatego ma zniżkę po czym sprzedaje po cenie taką jak za 1 kod ,a ludziom z minecraft.net to im "lotto" co się dalej z tym dzieje... mają kase i gitara nie ma po co i pewnie nawet im by się nie chciało nic blokować.

GPU: MSI GeForce GTX 1070 GAMING X CPU: Intel Core i5-6600K Mobo: Asus Z170 PRO GAMING RAM: Corsair Vengeance LED, DDR4, 2x8GB, 3000MHz, CL15 PSU: Corsair RM550X Cooler: be quiet! Dark Rock 3 Case: PHANTEKS Eclipse P400S SSD: Samsung 840 EVO 250GB HDD: Western Digital Red 3TB Audio card: Creative Sound Blaster ZxR 

Monitor: Benq Zowie XL2411 144Hz Keyboard: Razer BlackWidow Chroma Mouse: SteelSeries Rival 300 Mousepad: SteelSeries QcK+ Headset: HyperX Cloud Black 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...