Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Awaria]Troja

Poslaniec

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://prace.ovh.pl/...=all&perpage=50 zadnej awarii w kimsufi nie ma skoncz pierdolic kazde serwery nowe padaja bo team to pojeby nie potrafiace ogranac nic tylko kase

ps. kimsufi to ovh

Dokładnie sam korzystam z dedyka ovh i serweru www kimsufi

Te "pewne" servery moglby wydac s2/3. Na pewno sporo osob by gralo:D

Mało masz pewnych serwerów?Tiveria Balmora Pandora Elite Dragon Glador Divine?Szukasz nowego zajrzyj w moją sygnaturę.

.:Moje tematy:.

Jeżeli Przyda ci się moja praca postaw Lajka

Opublikowano

Przykro mi ale to nie mozliwe nie ma zadnej informacji o awarii w serwerowni a ddos'ow juz nie robia na zjebane serwery wiec takie bajki mozecie puszczac dzieciaka

ban.gif

Opublikowano

No zawsze pierwsza wymówka że serwerownia zjebała

Ale to możliwe, bo w jednej chwili pierdolła strona ts i serwer. Albo ddosowali po prostu

Ddosy na strone przez co mysql siada i serwer a TS mieli na dedyku więc też poszedł.Przy ddosie z botnetu nie ma szans utrzymania się.

Przykro mi ale to nie mozliwe nie ma zadnej informacji o awarii w serwerowni a ddos'ow juz nie robia na zjebane serwery wiec takie bajki mozecie puszczac dzieciaka

Początkowo były ddosy jestem tego pewien.

Opublikowano

co ty pierdolisz? ddosy na strone? jebnij sie w glowe

Miałem cie za kogoś z porządniejszych na forum ale moje zdanie się zmieniło po twojej wypowiedzi.

DDos na strone(apache) zamula wszystko do tego z botnetu mysql itd siada.

I nie wspominaj o Plikach Badara bo to jest shit shit shit i jeszcze raz shit.

Opublikowano

Miałem cie za kogoś z porządniejszych na forum ale moje zdanie się zmieniło po twojej wypowiedzi.

DDos na strone(apache) zamula wszystko do tego z botnetu mysql itd siada.

I nie wspominaj o Plikach Badara bo to jest shit shit shit i jeszcze raz shit.

Nie , nie siada sam mialem takie ataki w styczniu na promt2 i padlo tylko apache :> serwer lekko lagowal i tyle

@top

pewnie zjebali swego dedyka (vps) bo tera jest era serwerow na vps

ban.gif

Opublikowano

Nie , nie siada sam mialem takie ataki w styczniu na promt2 i padlo tylko apache :> serwer lekko lagowal i tyle

Bo słaby atak miałeś jak byłby atak z dobrego neta botnetu lub z kilku PC osób padło by ci mysql.

Opublikowano

Atak na neta 1GB's bylo pareset mb/s nie mam juz wykresow bo bym ci pokazal i zreszta na takie ataki sposob jest ale dzieci nie maja na to tuta i gotowca to nie zrobia.

ban.gif

Opublikowano

Powiem wam że z metka się coraz większy syf i burdel robi ... Coraz bardziej odechciewa się grać -,-

sygnav2.jpg

Żegnam się z wami 95% warna ... Dziękuje serdecznie adminą którzy warnują za nic . Pozdrawiam .

sygnaxd.jpg

Już za niedługo nowy priv serwer mt2 ...

Opublikowano

Powiem wam że z metka się coraz większy syf i burdel robi ... Coraz bardziej odechciewa się grać -,-

ooo tak teraz nie znajdziesz serwera który ruszy i utrzyma sie mimo ataków co było z Aferia-mt2 To samo A to co mówił że przez strone internetową serwera sie wkradli dobrze mówi ale nie do końca

Nuda, Nuda i jeszcze raz NUDA!

Opublikowano

Niestety są już stare i nie opłaca się grać;<

Wszyscy myśleliśmy że tilian lub troja będą kolejnymi "zaufanymi" serwerami ale to już nie te czasy

Tilian jest on i zajebiscie sie gra; ) zapraszam wszystkich!

remii.png

Opublikowano

Ciekawi mnie czy ten serwer zostanie ogarnięty i będzie można na nim grać normalnie bez jakiś problemów. Nudzi mnie już to skakanie z serwera na serwer.

[center][img]http://oi42.tinypic.com/2evrhgx.jpg[/img][/center]

Opublikowano

Tilian jest on i zajebiscie sie gra; ) zapraszam wszystkich!

Ile ci płacą za reklamowanie tiliana?

Każdy wie że to niewypał co się tam dzieje więc już przestań w każdym poście pisać zapraszam na tiliana...

Ty wgl wiesz co nawyprawiali tam?

Serwer stał z 4 dni z bugiem na kase.. o bryłki mi chodzi. Ja np na postaci mam 500kk i co? Wejde i wszystko moge kupić? Żenada.

Mało tego, zrobili jeszcze cyrk kilka dni temu że połowa graczy na serwa wbić nie mogła... Na blueconnect wbijałem a na lokalu ani strona ani froum ani serwer...

Do tego przez 2 dni nie mogli zbanować tych dwóch kolesi... A sponsor to jakiś idiota po prostu.

Pisze do niego jak wygląda sprawa a on odpisał mi dosyć że prawie wulgarnie to po tym się wylogował a potem nie odp.

Serwer jest umoczony w bagnie.

sygnature.png

Opublikowano

a tam ja myśle ze jedynymi pewnymi są teraz pivy ktory stoją juz od jakiegos czasumoze i topka najebana ale lepiej to niż niepotrzebnie się męczyc z nieogarniętą administracja

softuser.jpg

Dawajcie + jeżeli pomogłem to nic nie kosztuje.

Jeżeli potrzebna pomoc pw pomagam tyle ile w mojej mocy.

I love Rock.

Opublikowano

SoftUser.pl to idz na pandore i wydawaj kase na Is'a by oni mieli wiecej kurwa niepierdol tyle...... bo sie srac chcesz siedzisz w temacie to czekaj serv a nie pier****** 3 po 3. Z ja czekalem od poczotku i czekam nadal a wasze zalosne komenty typu " off..... , zenada zwalili sprawe, co za debile nieumia servera postawić " postawcie swoj do kurwy nedzy a nie pierdolicie. Oni zapierdalaja 24h by wyscie mieli gdzie maniaczyc wiec zamknac pizdy i czekac grzecznie..... do ch.... wafla wyjdzie to wyjdzie nie to nie , ale to was niezmusza do krytykowania ich pracy zjeby....... jak juz sie tak bardzo niepodoba podciągnijćie spodnie i wy.......... na Balmorke sponsorować FuBU eq na katakumby bo co ostatnio marnie z nim jest.

To na tyle chyba.......

Opublikowano

Treść: W dniu 30.03.2012 około godziny 19:50 miała miejsce poważna awaria serwera. Serwer został doprowadzony do stau używalności w godzinach nocnych, a premiera serwera została przełożona na dziś (tj.31.03.2012) na godzinę 14. Za utrudnienia przepraszamy i mamy nadziję że taki incydent już nas nie spotka.

temat do zamknięcia

NJxbd4x.png

Opublikowano

Boze, boze...

Nastepna udręka dla modów zeby to zwarnowac, no coz, bedzie zabawa.

Serwer nie ma 30dni, nie mozna dyskutowac.

Mogliscie dyskutowac w zapowiedzi jakbyście okazali swoja cierpliwosc i dorosłość.

A jej ewidentnie zabrakło.

Cls.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...