Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Awaria]Troja

Poslaniec

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wszystko racja żaden serwer nie wystartował w czas evonis,i serwery merkona,troja,tilian2 i te różne zawsze miały usterkę podczas startu jedynie mozna liczyć na beta.metin2.com

taka prawda jest że nie mają żadnej Awarii tylko tyle wam powiem ...

jaka prawda jest? taka że 1k graczy czeka na serwer a oni sobie kulki lecą tak naprawdę tak jest tylko w Polsce

władza jest zawsze gwałtem na ludziach

Moderatorzy zamykają tematy bo nie maja co robić my dyskutujemy na temat a nie zamykanie tematów to zamknięcie człowiekowi ust !

na tym forum jestem już 3 lata i dzisiaj pewnie zostanie zbanowane moje 3 konto za spam

Ps: Proszę Moderatorzy spójrzcie na to jaka prawda jest? prawda taka że wy szpanujecie tylko że macie moda i tp a w realu byście byli osrani po pachy !

za wysoka sygnatura

Opublikowano

Na pewno modek napisze coś w stylu:

"Ciekawe, banned"

Ale to prawdziwa historia, ludzie robią serwery tylko dla kasy, i w większości to idioci nie ludzie. Ci normalni już dawno skończyli z metinem. Ta gra upada :<

b8o4ya.jpg

ŻYCIE NA KRAWĘDZI X D

Opublikowano

tak naprawdę jest parę zaufanych serwerów

Pandoramt2,Nexusmt2,Nawie,EliteMT2,ProMT2,NovaMT2 i parę innych serwerów na które można liczyć

za wysoka sygnatura

Opublikowano

tak naprawdę jest parę zaufanych serwerów

Pandoramt2,Nexusmt2,Nawie,EliteMT2,ProMT2,NovaMT2 i parę innych serwerów na które można liczyć

Niestety są już stare i nie opłaca się grać;<

Wszyscy myśleliśmy że tilian lub troja będą kolejnymi "zaufanymi" serwerami ale to już nie te czasy

b8o4ya.jpg

ŻYCIE NA KRAWĘDZI X D

Opublikowano

Pisałem wam ze troja nie wystartuje miałem info od kolesia który mnie ddosował robi to na zlecenia że ma zapłacone na troje.

kiedy ten twoj serwer startuje ? Może inaczej zapytam, kiedy OFF ? Ile na hexagonie gimbusie zarobiłeś ?

troja to syf

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Owczar pewnie lepiej niech najebią pełno syfu żebyś co 1 lvl musiał eq zmieniać i na innej mapce expić

37579242820358245378.png

Opublikowano

Owczar pewnie lepiej niech najebią pełno syfu żebyś co 1 lvl musiał eq zmieniać i na innej mapce expić

nie ale po co mam grac w cos co juz gralem :X to nudne
Opublikowano

Off za 10 lat

Każda jego wypowiedź jest porównywalna do "podciętej riposty" 10 latka do kolegi z podwórka.

Koleś nie ogarnie serwera, więc nie polecam na nim grać

b8o4ya.jpg

ŻYCIE NA KRAWĘDZI X D

Opublikowano

owczar coś w co zagrasz kilka razy nudzi ci się ? to po co grasz w metka nie znudził ci się jeszcze ?

@edit

żeby nie było spamu zgadzam się z twórcą tematu na ty forum nie można nawet przedstawić swojej opinii na temat jakiegoś serva bo warny dają ja już przez to 2 konto mam bo oczywiście jakiś modek nie mógł się pogodzić z tym że (nie pamiętam już jaki) serv nie ruszy nigdy a admini nawet nie próbowali naprawić tego serva

37579242820358245378.png

Opublikowano

Każda jego wypowiedź jest porównywalna do "podciętej riposty" 10 latka do kolegi z podwórka.

Koleś nie ogarnie serwera, więc nie polecam na nim grać

Masz coś do mnie może wbijemy na TS pogadamy/wyjaśnimy? 10 Lat to metafora inaczej bardzo długo ten serwer pochodzi tak długo aż do kresu privów.

.:Moje tematy:.

Jeżeli Przyda ci się moja praca postaw Lajka

Opublikowano

Hahahahahah.

smiac mi sie chce jak czytam wasze posty, o kurwa..

Troja nie upadla idioci!

http://www.etroja.com.pl/showthread.php?tid=309&pid=2638#pid2638

Tylko jest awaria na kimsufi..

Kto tu jest idiotą i nabiera się na bajki teamu?

Zobaczysz że nawet po "awarii"która twierdzą że mają serwer nie wystartuje.

.:Moje tematy:.

Jeżeli Przyda ci się moja praca postaw Lajka

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...