Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Nie moge grać multi i nie mam paska komunikacyjnego

..C h a d a..

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ! Mam bardzo poważny problem mianowicie : na koncie nie mam paska multiplayer (powinien być po prawo) i nie moge grac w BF3 multi

Screen :

http://scr.hu/screen...3371786/sbrhknh

Dzwoniłem do EA , pisałem maile nic nie odp (pisałem i dzwoniłem kilka miesięcy temu)

Proszę o pomoc oczywiście posypie lajkami

Obawiam się ,że moje konto nie jest przypisane do żadnego maila jak ew. to przypisać?

Jeśli ktoś jest chętny do pomocy proszę wejść

Opublikowano

Czemu twierdzisz, że nie możesz grać na multiplayer?

Nie możesz zalogować się do Battlelog'a ?

Przecież nic nie wskazuje na to, że nie możesz.. przynajmniej nic takiego nie napisałeś :)

Opisz dokładniej... Może złe passy podajesz? Skoro na Origin logujesz się normalnie...

Opublikowano

Multi odpala się przez battleloga. Może jesteś w trybie offline czy coś. A tak wgl. to na ss widać, że nie masz pobranej gry/patcha to jak chcesz grać na multi?

elo jak tam rzycie?

Opublikowano

Wiem. Widać ,że nie mam pobranej ale battlelog nie odpowiada. Nie moge się tam zalogować.

@Edit nie mogę się zalogować do battlelogu .... Pisze ,że muszę wprowadzić maila originu ale konto robiłem na loginie i mail z potwierdzeniem mi nie przyszedł

Jeśli ktoś jest chętny do pomocy proszę wejść

Gość malutki688
Opublikowano

Wiem. Widać ,że nie mam pobranej ale battlelog nie odpowiada. Nie moge się tam zalogować.

@Edit nie mogę się zalogować do battlelogu .... Pisze ,że muszę wprowadzić maila originu ale konto robiłem na loginie i mail z potwierdzeniem mi nie przyszedł

to pewnie popelniles blad, wyslij jeszcze raz jak mozesz bo bez aktywacji na mailu nie pograsz

Gość malutki688
Opublikowano

napisz na live czacie, tylko musi byc angielski, jak trafisz na dobrego agenta to raczej ci pomoze

Gość malutki688
Opublikowano

wchodzisz na ten link co ci dalem, i tam masz masz takie okienko po prawej stronie i musisz sie zalogowac a potem klikasz na talk with a game advisor, potem wybierasz opcje w okienkach, w twoim przypadku wpisujesz bf 3 i problem z atkywacja wybierasz.Pozniej do wyboru masz kontakt mailowy, rozmowa telefoniczna i live czat, wybierasz live czat czekasz kilka minut i rozmawiasz z agentem

@down to nie ma nic do rzeczy:P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...