Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SurfaceMT2 [Dedyk][PL]

PoczujeK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 119
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

jakieś informacje dla graczy czy serwer padł czy może po ostatnich wydarzeniach FOCH?

Szukam serwera normalnego bez 6-7,miliona eqwipunku,KD +120 i 50tego skilla nie ważne czy easy czy hard czy gra 100u czy 1000 ważne żeby jeszcze sie dało w tą gre grać.

Opublikowano

Serwer ostatnio ma wiele problemów , a teraz , padł na dość długo , Nikt nie ma pojęcia kiedy go naprawią / I czy wogóle naprawią / . Serwer jest fajny , i nie warto tego stracić czyli / Usunąć all konta / Zrobić nowy , hard lub inny serwer / czy coś w tym stylu , narazie cierpliwości ; )

mumup.jpg

Opublikowano

może zabezpieczenia robią bo ostatnio z atakami problemy były ale informacje od GA by sie przydały bo nie wiem czy szukać innego serwa czy jak

Szukam serwera normalnego bez 6-7,miliona eqwipunku,KD +120 i 50tego skilla nie ważne czy easy czy hard czy gra 100u czy 1000 ważne żeby jeszcze sie dało w tą gre grać.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

lol teraz u cb gra 28355 tysięcy osób ??, nie możliwe

Daj +++ jak pomogłem to nie boli ;)

photo-508875.jpg?_r=1346228684?_r=367a215599c3af8cfbe4b54722a4b1a3

Opublikowano

powie mi ktos od ktorego jest grota i jak wejsc?? bo mam 84 i nie wiem gdzie expic;/

Bringing you the music that comes from within !

Opublikowano

Seon-pyeong przenosi do groty. Musisz mieć kryształowy kamień, który dropi z mobów w czerw. lesie.

Opublikowano

ok bo widzialem tylko u niego tp na kraine potepionych

Bringing you the music that comes from within !

Opublikowano

witam, mam pytanko, czy na surfacemt2 jest może licznik-przelicznik ile osob gra na serwerze online ?

prosze o odpowiedz.

Pozdrawiam Hayes .

hayesmpc.jpg

Hayes.

' nigdy nie licz na przyjaciół '

Opublikowano

ok bo widzialem tylko u niego tp na kraine potepionych

Na 84lvlu to piszesz do kogos zeby Ci tp na zombie zrobil a nie pierdolił się z expem w av....

gallery01843468.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...