Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]MG36 czy M60?

harge25

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Gram w BFP4F i jak na krótki czas grania już wypróbowałem kilka LMG.

I tu pada moje pytanie. Jaka broń na medyka mam 2, którymi mi się dosyć dobrze grało m60 i mg36.

Więc, która z nich? Chyba, że macie jakieś inne propozycję.

Pozdrawiam!

Opublikowano

Wiem że może za bardzo idealizuję te broń lecz i tak ja jestem za MG36 bardzo fajna zabawka. Piszesz że nią grałeś więc nie muszę Ci mówić że ta broń ma szybki przeładowanie a to jest jedna z ważniejszych cech broni w FPS :) Mały rozrzut ( z ulepszeniami KOX ) co sprawia że nie szaleje nam celownik po całym ekranie jak strzelamy z biodra :D M60 nie grałem w Bf P4f nie grałem więc nie mogę się tutaj obiektywnie wypowiedzieć. Co za tym idzie, jestem za tym co testowałem i z czego korzystam na co dzień do głoszenia MORDORU ^_^ Pzdr Vipuśśś<3<3 :D

Opublikowano

Już kiedyś pisałem ten "tuning" swej broni ale powtórzę bo nie chce mi się szukać:

-Lufa: Heavy Barrel ( +2 do Accuracy, +2 do Range)

-Magazynek: Casket Mags ( +60 ammo )

-Celownik: Holographic Slight

-Kolba: Stabilized Stock ( +4 Accuracy)

Oczywiście możesz wybrać bajery z większym plusem do "acc" będzie wtedy jeszcze mniejszy rozrzut

:)

Opublikowano

No Veteran USAS :P Ale za tą broń wyzywają od nupów :D Spas-12 też dobry na 2 strzały na morde i ziomek śpi. Wada wszystkich shotów to chujowy zasięg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...