Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Lowe vs. T34

wilku2312

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam do wydania 16 k golda. Postanowiłem kupic jakiegoś premium tanka z porządnego zdarzenia. W lwa wchodzi bez problemu, ale celnośc jest porażająca. Natomiast t34 ma świetnie opancerzoną wierzę, i dobre działko. Powiedzcie mi co wybrac. Liczą się tu również zarobki, nie tylko względy techniczne. Proszę o odpowiedzi osób które mają te tanki, a nie osoby które nawet tych tanków na oczy nie widziały.

Pozdrawiam

Opublikowano

Mam T34 - co prawda nie dużo bitew :)

T34 jest porażająco niecelny - musisz czekać na pełne skupienie, a dodatkowo RoF, który dokładnie wynosi ok. strzał/12sec ostro dobija ten czołg i wyklucza z walk dynamicznych, lecz jego opancerzona wieża i obrażenia, jakie osiąga pozwalają zadać sporo obrażeń jeśli masz dobrą kampę. Dodatkowo działo ma spore DMG i penetrację jak na premium tieru 8.

roomy.png

Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje.

Opublikowano

Porażająco niecelny? Ja mam odwrotne spostrzerzenie :P

Załoge podejrzewam mamy na podobnym poziomie.

imetin_logo.png

Opublikowano

Ja miałem T34 i Lowe na serwerach testowych i moim zdaniem lowe jest dużo lepszy. ma dużo lepszą celność i strzela troche szybciej. nie wiem jak sie będzie zarabiało T34 na serwerze globalnym, ale na testach zarabiał dużo mniej od lwa.

Opublikowano

1 v 1 T34 rozbije przeciwnika. Nie wiem jak z zarobkami Lowe, więc opiszę jak się ma sytuacja z T34. T34 ma średnie zarobki 40-70k z premium. Strzał z załogą na 100% - około 14,5sec, no ale przebijalność 250mm. Grając nim nie narzekałem na celność, przy pełnym skupieniu trafia b celnie, no ale to 2sec+ trzeba poczekać. Max zarobek jaki mi się udało uzyskać podczas 2h grania nim to 134k (20k za naboje poszło, 7killów z czego ostatnie 4 to było 1v4)

signature@501527218-Arthei@eu@106@0@1101garage@501527218@eu@0@321000@-1.png

Opublikowano

Ja na twoim miejscu brał bym T34 - celny, dobry pancerz, tylko trochę wolny... (pozatym lowe to szwab - a szwab to gówno)

1213o.jpg

Opublikowano

Co wy za bzdury piszecie!!! Ładowanie 12,66 z dosyłaczem i wentylacją. Zarabia tyle samo co Lowe. Koniec i kropka.

imetin_logo.png

Opublikowano

T-34 w walce 1vs1 wygrywa, przynajmniej w moim przypadku.

Pancerz wieży jest spory, ale nadwozie pozostawia dużo do życzenia. A z tą celnością to ja nie mam problemów.

Zresztą zobacz gameplay z T-34(niezbyt udana bitwa :( )

http://www.youtube.com/watch?v=LP63nHGJmAI&list=UUIKlVH-5O_0hG0_hrKUqz5Q&index=1&feature=plcp

1335991896-U274919.png

|ExModerator World of Tanks|

Opublikowano

Przedni pancerz wieży u T34 pozwala (po oczywiście schowaniu podwozia za przeszkodą) blokować dosłownie wszystko. Ruszasz wieża na boki, żeby właz górny nie był taki łatwy do trafienia, a potem oddajesz swój - prawie wszystko przebijający strzał ;). Lowe jest dobry, gdy jest na górze listy, bo w walce z wyższymi tierami nic nie daje mu jego pancerz.

Co wy za bzdury piszecie!!! Ładowanie 12,66 z dosyłaczem i wentylacją. Zarabia tyle samo co Lowe. Koniec i kropka.

Pisałem, że 14,5sec z załoga na 100%. Nie wliczałem w to bonusowego wyposażenia, które niestety 1,1kk kosztuje (jeśli to jest jedyny czołg premium to warto, a szybsze ładowanie to już na pewno - 13sec na strzał)

signature@501527218-Arthei@eu@106@0@1101garage@501527218@eu@0@321000@-1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...