Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Troja !

Hammerdiner

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym wiedziec co sie dzieje z serwerem Troja . Temat zapowiedzi został zamkniety przez zbyt duzy spam a tutaj teamspeak3 nie dziala ani strona serwera wiec sie pytam co sie z nim dzieje

Opublikowano

Normalnie (chyba) nie jestem spamujacym neosem i noł lajfem, ale podpisuje się pod pytaniem, ponieważ z powodu tego serwera zmieniłem plany na dziś

DO CH*JA PANA!

1323471401-U250803.png
Opublikowano

Moi znajomi, na domówce opierdalaja flaszke, a ja kur*a siedze przed komputerem i czekam na serwer...jak by się nie spóznił to bym aż tak wkurwiony nie był ze specjalnie dla niego zostałem w domu:(

1323471401-U250803.png
Opublikowano

Moi znajomi, na domówce opierdalaja flaszke, a ja kur*a siedze przed komputerem i czekam na serwer...jak by się nie spóznił to bym aż tak wkurwiony nie był ze specjalnie dla niego zostałem w domu:(

To trzeba mieć najebane w bani...

Opublikowano

moge smialo stwierdzic ,iz jestes jebanym idiota...

co do serwera ,zapewne nie wystartuje.

Opublikowano

Ludzię, prosze was ogarnijcie. Boli was to tak że nie będziecie mogli spędzić nocy przed komputerem? Oh jak mi przykro, administratorzy napewno pracują pełną parą. A wy piszecie same brednie że "serwer padł" i inne głupoty. Nie umiecie spokojnie poczekać? Nie macie realnego życia? Trochę dystansu, proszę.

Opublikowano

nie brednie lamerze tylko prawde; ) serwer startuje juz 4raz czyli mozliwa i 5 wpadka;]

remii.png

Opublikowano

myślisz że tylko oni mieli bryłki po 400kk itd...?

tak; ) uwazaj bo dawal komus;> tlyko oni znali bugi ktorych juz nie ma;]

remii.png

Uczeń
Opublikowano

nie brednie lamerze tylko prawde; ) serwer startuje juz 4raz czyli mozliwa i 5 wpadka;]

tak startuje 20 raz ...

sig.gif
Opublikowano

tak; ) uwazaj bo dawal komus;> tlyko oni znali bugi ktorych juz nie ma;]

yhym żebyś się nie zdziwił...

Sami pisali że sprzedają bryłki...

Gracze odkryli że lecą one ze szkatułek srebrnych/złotych...

I dalej twierdzisz ze nikt nie ma ? kolesie są ustawieni na długo..

GoLGis

:)

GoLGis

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...