Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Łatwa gra, dużo killów

Gość Pan Maciek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ma champa dzięki któremu gra jest łatwa... Trzeba ogarnąć postać.

Ale z mojej strony polecam ci : Nocturne, Skarner, Brand

eune

Opublikowano

Sion pod AP, z w late z tarcza 3000-3500hp bez itemów na hp, ogromne dmg ze skilli

deidara2.png

Opublikowano

Polecam riven, brand, ziggs, lee sin, ezreal i fizz.

bardzo latwie postacie -,- najlatwiejsze z tych to ezreal moze.. ale fizz ? gralem z nieogarnietym fizzem gdy byl w rotacji rozwalalem go jak wlezie ...

Opublikowano

Według mnie najłatwiejszą postacią jest Trynda, a + to jest to że nie musisz na niego wydawac 6k :] Łatwiejszej postaci nie ma ;]

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Według mnie najłatwiejszą postacią jest Trynda, a + to jest to że nie musisz na niego wydawac 6k :] Łatwiejszej postaci nie ma ;]

A potem wbija trynda 0/11 -.-

Sion już jest łatwiejszy niż trynda, aczkolwiek oboje dostaną stuna i już praktycznie padają na combo.

Polecam kennena - ogarniesz - carrujesz gre.

167161466687770313241.png

Opublikowano

Annie ;p Łatwy champ, na 6 lvl składasz na combo ;)

"Jeżeli chcesz uniknąć krytyki, nic nie rób, nic nie mów, bądź nikim"

Elberd Hubbard

Opublikowano

ja gram master Yi i powiem ze z dobrymi bonami do DMG ta postac wymiata wystarczy dac 2 skille : niesmiertelność i sztuka wuju (mozna tez tac skill przywolywacza ten co daje % speeda do ataku)

i kazdego klade

Opublikowano

Talon - early na midzie - po 6 lvlu ap carry na combo (oczywiście nie pickuj go na rankedach na mida vs każdy ap carry najlepiej vs Kassadin bo to jego kontra.)

Fiora - bez dużego cc w drugim teamie carruje mid i late game. Tiamat + ULT - rozpierdol totalny.

errorforlife.jpg

Sygnatura oraz avatar stworzone przez @xamizo

Opublikowano

Każda dobrze ogarnięta postać jest dobra. Nie za bardzo chodzi tu o nazwę/koszt postaci. Wybierz swoją ulubioną i szkol się. Będzie szło Ci coraz to lepiej, aż w końcu będziesz rozku*wiać mape. Z tych postaci z niezłym dmg, którymi grałem polecam Ci Shyvanę, Siona, Ashe. W tej grze także panuje taka zasada. W większości przypadków: Im mocniejszy dmg tym mniej hp.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Jesli ty uwazasz ze dobra gra khartusem jest latwa to pozdrawiam

@topic ci powiem to juz zalezy wszystko od twoich upodoban.Mi sie np zawsze dobrze gralo offtankami i ad carry a jakos midami srednio ,a przeciez oni zazwyczaj maja duzo killi (nie mowie o rankedach :O ): O

Opublikowano

Ja polecam trynda łatwy kile to weź przestań ledwo byłem przy wieży i już duble kill, skill z leczeniem, super ulti ogólnie fajna postać. Polecam też olafa ze względu na jego pasyw 1% speed atack za każde brakujący 1pkt hp ogólnie fajna postać ale nie taka łatwa.

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...