Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

User not premium - Zablokowany gift code...

ziomaal

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie,

mam problem a mianowicie dzisiaj (niecałe 1,5 miesiąca od zakupu ) zablokowali mi gifta..

sprzedający upiera się, że powinna być informacja o zablokowaniu koda na mailu, lecz nic takiego nie mam... To prawda że taka informacja jest czy najzwyczajniej w świecie sprzedający próbuje się wymigać??

Myślę ewentualnie nad napisaniem do supportu ale nie wiem co to da :(

Z góry dzięki

737307192.png
Opublikowano

Nic ci to nie da po gift code .

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę! Liczę na Like !!!

692p.png

Opublikowano

Nic nie odzyszkasz tego .

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę! Liczę na Like !!!

692p.png

Opublikowano

Jeżeli, ci nie odpisali jest duża prawdopodobieństwo że już gift code jest nie ważny czyli nigdy już go nie odzyskasz.

Jak kupiłeś na minecraft.net to nie powinno być takich problemów a jak na allegro.pl to wcale się nie dziwie.

Opublikowano

no niestety z allegro..

Chwila chwila na minecraft net jest za około 20 euro = 80 zł.. dobrze rozumiem ?

No to zaje.... straciłem na kombinacje z allegro ponad 110 zł a mogłem z minecraft raz wziąć i by było dobrze.... ehh co za pech :(

737307192.png
Opublikowano

Nie wiem co inni napisali, ale jest prosty sposób na odzyskanie pieniędzy, trzeba pójść na policje, osobiście tak zrobiłem, minęło ok. miesiąca i zwrócili mi pieniądze.

Opublikowano

@up

Uważaj bo Psy zwrócą ci kasę, aż poprawiłeś mi humor.

@edit

Masz po gift code i tyle, kup na kontagier.pl tam masz 100% działający tak samo jak i z minecraft.net

Opublikowano

@up

Uważaj bo Psy zwrócą ci kasę, aż poprawiłeś mi humor.

@edit

Masz po gift code i tyle, kup na kontagier.pl tam masz 100% działający tak samo jak i z minecraft.net

Zwrócił sprzedawca, policja wszczęła dochodzenia i już.
Opublikowano

Ja miałem tak samo..

Kupiłem gift na allegro ale od sprzedawcy kontagier.pl (nazwa) no nie bawię msię że z jakiś stron kupuję..

Zabrali mi goft właśnie a oni piszą że od nich nic nie kupowałem.. Gram teraz na Pirackim chociaż skin mi został ..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...