Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomocy]

GANG3STER

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo. Jestem tak wkurwiony jak chuj wie co. Grałem se na lajcie w bf metro i zdobyłem tam 2 medale itp no i chuj koniec rundy kurwa wszystko się sumuje i dopierdalam lv 31 pułkownik i chuj wychodze patrze nie ma lv medale dodało i wszystko jest a nadal mam lv 30 pułkownik i exp 254720/230000 a jak wchodze w staty to pokazuje 254720/230000 i do następnego lvl -24720 na bf3.stats tez pkazuje 30 pułkonik ludzie co robić. SORRY za wulgaryzmy ale nie wyrabiam już bedą 5 i + co tam chcecie za pomoc pisać tu lub gg 17178762

Jeśli pomogłem daj + jeśli nie pomogłem też walnij + =)

Opublikowano

We wszystko dokładnie powiedz jak bo mam taki bulwes ze człowkieku sorry za błędy

Sam widzisz nawet na mojej sygnaturze 111% lv

Opublikowano

Też tak miałem z wbiłem z 43 do 45 lvl i wbiło mi tylko medale i baretki, a expa cofnęło. To jakiś błąd i tego nie przeskoczysz, czasami nie doda expa.

elo jak tam rzycie?

Opublikowano

Ale kolo ja mam 250000 tyś a na level trzeba 230000 tyś a pisze, ze do następnego poziomu -24000 tyś i jak gram nie daje expa na lv tylko dalej sumuje z tym 250000 tyś

Opublikowano

Do zamknięcia z pomocą EA naprawiłem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...