Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prywatny serwer Metin2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , otóż kolega dał mi dziś na płytce ( nie pytajcie czemu tak ) pliki od swojego serwera i powiedział że mam je podmienić w folderze z oryginalnym Metinem2 PL . Więc tak też zrobiłem tylko mam tam 5 plików :

-bgm.eix +

-linecache.pyc +

-metin2monkeymt2.BIN -

-patch.add +

-UserDict.pyc +

A więc pliki które oznaczyłem " + " popodmieniałem , lecz pliku "metin2monkeymt2.BIN" nie bo nie wiem gdzie go wsadzić . Kumpel powiedział że jak powkładam wszystko do folderu z metkiem i popodmieniam to włączyć to ikonką jak sie odpala Polski serwer . Lecz nic , ten plik metin2monkeymt2 wsadziłem do głównego folderu z grą lecz nic z tego , gdy klikam na ikonkę PL dalej pojawiaja sie serwery z oficialnego Polskiego Metin2 . Proszę was o pomoc ponieważ bardzo zależy mi na grze tam , a z kolegą nie moge sie zkontaktować .

'

P.S Jeszcze taką mam teze że może zrobił mnie w *uja ?

Opublikowano

nie wiem skąd twój kolega wytrzasnoł plik metin2monkeymt2.BIN :) jeśli server jest jego ^^ zapewne to hamachi, to powinien ci dać lunchera a nie pliki do podmiany w dodatku bez root'a :) musisz wyjaśnić to z kolegą, bo z tego co widzę to on dał ci pliki które nie mają małe znaczenie w odpalaniu serwera :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...