Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BlackAngelWorld (FB+Survival)

BlackAngelWorld

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

generate_logo.png?name=BlackAngelWorld

Typ: fb+survival

Adres IP: 188.165.20.187:8015

Status: status.png?ip=188.165.20.187&port=8015

informacje.png

Sloty: 18

Whitelista: no.png

Potwory: ok.png

Zwierzęta: ok.png

Nether: ok.png

team.png

Uzeler

ghost35

SonyXperia

Colusss

pluginy.png

Wbij i napisz /pl

inne.png

Jesli znudzilo sie wam proszenie adma o dzialke. A moze admina nie ma?

Zapraszamy do nas. Tu dostaniesz dzialke 15x15 klikajac prawym przyciskiem na tabliczke. Tak to prawda.

Lub jesli nie chcesz FB wpisz /warp survival czy to nie proste?

A teraz SSy

post-596350-0-29922300-1333127693_thumb.png post-596350-0-70811500-1333127739_thumb.pngpost-596350-0-22518200-1333127759_thumb.pngpost-596350-0-13978100-1333127775_thumb.pngpost-596350-0-82762100-1333127793_thumb.png

Opublikowano

Siema. Ten server mi sie bardzo podoba, poniewaz: jest Super HeadAdmin oraz Admini, Cała Administracja jest bardzo ogarnieta (Uzeler, SonyXperia itd.). Zapraszam do kupna Vipa. Jest bardzo dobry polecam mimo, że nie mam go, ale bende miał. Jest też M-Vip ktorego można bodajże dostac za reklame servera. Na serverze jest bardzo dużo super pluginów np.:dzialki na tabliczki, prace, własne sklepy.Polecam server Black Angel Word i zapewniam, gdy bedziecie mili dla adminow i bedziecie slóżyli dobrze serverowi to mozliwe, że dostaniecie za to wynagrodzenie. Polecam szymekbl10

Ps-To server Fb-Survival.Jesli o czymś ważnym zapomnialem to sory.

Pozdro

Opublikowano

Serwer jest naprawdę fajny, choć mało slotów gra sporo graczy a administracja jest naprawdę ogarnięta.

Reagują na pytania i odpowiadają, nie tak jak na niektórych serwerach.

Serwer jest naprawdę bardzo fajny. Polecam go! :)

Proszę, droga administracjo o zdjęcie kilku %. Bardzo się staram :)

Opublikowano

Serdcznie zapraszam na ten naprawdę fajny serwer! Admini są ogarnięci z chęcią wysłuchują graczy.Naprawde na tym serwerze można

się wspaniale bawić! :D Gra na nim spora ilość graczy co jest jeszcze jedną z wielu zalet serwera!Polecam !!! :)

Opublikowano

Serwer zarabisty :) Serdecznie polecam. 10/10 ;) Zapraszam

djlee

5 postów Jep!
10 postów Jep!
20 postów Jep!
50 postów Jep!

100 postów Nope : (

200 postów Nope : (
500 postów Nope : (
1000 postów Nope : (
2000 postów Nope : (
5000 postów Nope : (

Opublikowano

Świetny serwer! Ogarnięta administracja, 0 chamstwa, O dóswiadczonej administracji wskazuje chociażby to, że działkę możesz dostać za pomocą kliknięcia w tabliczkę, polecam ten serwer i zapraszam!

Opublikowano

Server spoko

admini spox często włażą

pluginy się nie buguja

gracze nie są napkami (pomagają)

dużo warpow

2 wersje Vipów

ogółem polecam sam na nim gram i jest bardzo fajnie ;D

Opublikowano

No nie wiem czy ten serw taki fajny. Był restart zniknął mi kilof i miecz diax, oddali mi tylko miecz i powiedzieli ze dali kilof i miecz. Potem jeszcze od kłamców wyzywają i kickają dla zabawy-,-.

JAKIS NEO TEAM NA TYM SERWIE JEST.

Opublikowano

Ten Server Jest Ogarnięty, Super HeadAdmini Uzeler Itd Polecam Serva Gorąco.Wpadł mi w oko ten wielki kościól czy cos ja bym takiego nie zrobił :D.Epickie Budowle,Pluginy Polecam.

Opublikowano

bardzo fajny serwer admini ogarnieci wszystko super polecam kazdemu. nie prawda co niektótrzy piszą ze admini spawnuja potwory zeby zabijali graczy.

Zapraszam gorąco

Opublikowano

Ok...Powiem kilka słów na temat tego żałosnego serwera...Admini są okropni Sony Xperia daje bany za nic zabija na gamemode i używa komendy /kill na innych ... Uzelera nie ma od kilku dni w ogóle sie nie zajmuje serwerem...Ulepszają graczą itemy na 50lvle, a potem oni zabijąją nowych...Moim zdaniem serwer zasługuje na ocene 0/1000000000000 Nie polecam go... Większość terenów jest zniszczina ...Przez Administracje ...Ostatnio /warp las był zalany lawą i zniszczony przez TNT Admini zaragowali po 1 godz za nim to naprawili ...

Osądzają innych o Fly Hacki, x-raye bez powodu...Nie polecam serwera ! I to moje zdanie o tym serwerze!A i jeszcze jedno te miłe komentarze są ponieważ Admini za polecenie serwera dają M Vipy ... To Jest szczyt głupoty!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...