Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Chcę grać, lecz nie mogę. Pomocy!

AqoHD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema wszystkim. Otóż mój problem polega na tym, że po wbiciu na jakikolwiek serwer, mam takie lagi, że to nie do pomyślenia. wpisuje register... po 10-60 sekundach pisze ze zarejestrowany. Tak samo z czatem, bieganiem, budowaniem,kopaniem itp. Próbowałem przeinstalowywać, wszystkie wersje javy, minecrafta, wszystkie ustawienia modyfikowałem i nic. W innych grach jest normalnie. ping 10-40. Ale nie tu. Nie ma różnicy czy 10 slotów i mocny host czy 100 slotów i 70 graczy online. Ciągle jest to samo. Czasami**** ale to czasami jest brak opoźnienia. Ale potem od razu lag. Żadko mnie wyrzuca. PC mocny, net też nie jest zły. Czekam na sugestie, co robić?

Edit: Na ekranie wyboru serwerów mam najczęsciej ping 1500-3000 ale czasem około 40-120.

Opublikowano

4Gb ram

Procestor AMD Phenom II x4 940 3.00Ghz (cztery rdzenie-.-)

Karta graficzna Radeon 4890 HD 1Gb

Windows 7 Home Premium x64

Dysk 500Gb

Komputer czysty, świeżo po formacie :)

Kiedyś nie miałem takich problemów. Nawet wtedy gdy miałem internet w orange z prędkością pobierania 128 kb/s wszystko było dobrze...

Więc PC chyba nie za słaby?

Nawet w nocy o 2.00 czy rano o 8.30 ping też jest ogromny. No czasem mały. Nawet gdy wyłacze wszystkie programy. Oczywiście zapora i defender wyłączone obowiazkowo :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...