Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z ATI

lyszka26

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pisze ci że nie znaleziono sprzetu ATI.. Masz pewnie zintegrowaną kartę i masz ją ustawioną na domyślną jeśli tak jest ustaw tą ATI na domyślną i wtedy spróbuj

PS: Polecam hosting http://wrzucajtu.pl

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

nie ma czegoś takiego jak ustawianie na domyślną, jesli jest inna karta niż zintegrowana automatycznie integra jest wyłączana

ściąg normalne catalisty do twojego modelu ze strony amd

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

@UP I tu się mylisz bo ja miałem w swoim najpierw domyślną zintegrowaną sam musiałem sobie ustawić NVIDIA na domyślną :) Tym razem ci się nie udało :P

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

skoro PODŁĄCZYŁ kartę i do niej monitor, i widzi obraz na nim to musi mu działać karta bez względu na to ile kart graficznych ma w systemie

jak nie instaluje system sterowników to ma bios karty uwalony albo niewłaściwe sterowniki usiłuje zainstalować

domyślną kartę ustawia się w systemie jeśli wykrywa dwie i tu nie ma nic do rzeczy to bo i tak zainstalowało by sterowniki do OBYDWU kart

większość płyt z kartą na pokładzie wyłącza kartę jak tylko założysz inną, można ją też i włączyć/wyłączyć opcją w biosie

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

O to chodzi że podłanczam monitor do karty ATI i nie raz mi się monitor nie zapala i nie wiem co jest ... Czy karta się pali czy co ... Wyczyściłem ją i była taka gorąca że szok ... nie wiem co jest Komputer ma 5latek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...