Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] 7.2

PIOTREK126p

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema dzis Zaktualizowałem nowego patcha , poczekałem gotowe...okazuje się że nie gotowe, bo w chwili gdy powinien pokazywać się filmik "intro" mam pokaz pomarańczowych i czarnych trójkątów, a zamiast okna gdzie mogę się zalogować mam czarne mrygające prostokąty i brak kursora na ekranie. Ma ktoś podobny problem graficzny po aktualizacji WOT'a?

Ps mam Xp'ka 1GB ram ,karta graficzna GeFrorce 7600GT,procekAMD sempron 2600+ 1.85GHZ

na starym patchu gralem na niskich detalach fps 10-nawet do 25 dochodzilo :D

Przerwa w grze

Opublikowano

ten klient jest zły kazdy ma jakiś problem ja mam z plikami dzwięku a inni z mapą bo jest czarna pewnie trzeba będzie zainstalować clienta od nowa :(

Opublikowano

No ja na EU puki co nie mialem zadnych problemow (no moze poza zwalonymi teksturami ale to tylko przy pierwszym uruchomieniu wystapilo przez 10sec)

Swoją droga podziwiam twoj zapal do tej gry ja przy tak malej ilosci FPS chyba bym nie dal rady..

Jak masz OTM'a starego to go wywal bo juz jest wgrany w grze i moze zaktualizuj stery czy cos nie mam pojecia dlaczego tak sie dzieje..

Opublikowano
Swoją droga podziwiam twoj zapal do tej gry ja przy tak malej ilosci FPS chyba bym nie dal rady..

Wydaje ci sie :D gra mi sie wysmienicie dla mnie to wystarczajaca liczba fps ping wacha sie od 50/100 max

Gra chodzi dosc plynnie momentami jak sie duzo dzieje cos zlaguje lekko pasek przed rozpoczeciem bitwy tez dlugo sie nie laduje wiec nie ma co narzekac . :D

Ale to bylo kiedys ;/ teraz ten patch...szkoda gadac a dzis mialem wymaksowac V3601h;/

Przerwa w grze

Opublikowano

@Up

Zapewne za jakiś czas pojawi się kolejny patch, który naprawi te błędy. Pozgłaszajcie to do suportu to może wam pomogą.

1335991896-U274919.png

|ExModerator World of Tanks|

Opublikowano

Ja nie mam żadnych problemów, ale może zaktualizowanie sterowników GPU coś da ( mówię do PIOTREK126p i do tych z tym samym problemem ), mieciu1999 podaj specyfikacje PC i opisz dokładniej problem.

1367303118-U250803.png

Wszystko trzeba od nowa...

Opublikowano

Ja także nie mam żadnych problemów, zapewne przez to że nie posiadam żadnych modów ;)

1335991896-U274919.png

Opublikowano

@Up

i ja nie posiadam zadnych modulow

2x@ up

to nic nie da pozatym juz robilem to i reinstal ... efekt ten sam

Hmmm a jaka masz karte graficzna??

GT lub ATI??

Przerwa w grze

Opublikowano

@Up

ATI Radeon HD 5450

Dziwne, teraz przestał mi działać luncher i muszę WoT-a włączać przez WorldofTanks.exe :/

1335991896-U274919.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...