Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SponsorPay ? =.=!

Sensei®

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hey.. wczoraj dzieki sponsorowypay mialem 38 sm.. wydalem na kolo losu ale nagrody takie ze szkoda gadac. teraz mam 8 sm i chcialem sobie doladowac wczoraj sm i pisze takie cos:

Niestety na dzień dzisiejszy nie ma żadnych dostępnych ofert w Twoim kraju

ok, poczekalem do dzis i wchodze i znowu pisze

Niestety na dzień dzisiejszy nie ma żadnych dostępnych ofert w Twoim kraju.

czyli już nie bede mial tych ankiet? jbc. ip nie bede zmienial bo banik bedzie.

jakies pomysly?

//nieregulaminowa sygnatura
//BR3ND

Opublikowano

Będziesz miał offerty ankiet co 12/24/48 godzin. Hmmm a za zmianę IP chyba nie będzie Banika;>

Opublikowano

ok thx.. 24h nie czekalem ale poczekam.. bo myslalem ze za miesiac offy beda.. tak czytalem.

//nieregulaminowa sygnatura
//BR3ND

Opublikowano

Nie bede rozpoczynac nowego tematu, bo mam ten sam problem a moze nawet gorszy i nie wiem jak sobie z nim poradzic. U mnie od dluzszego czasu wyswietla sie, ze nie ma zadnych ofert. Zrobilam nawet nowe konto, bylo fajnie pare reklam, robie pierwsza, odswiezam aby zobaczyc czy doszly sm za chwile.. no niby doszly, ale co tam 4sm. Wchodze znow, zeby zrobic kolejna i dalej to samo ze nie ma zadnych ofert, a minute temu byly.. Tak samo jest jesli nie odswieze (na np jeszcze nowszym koncie) , a wejde w druga reklame to wyskakuje, ze ta reklama nie bedzie juz nigdy dostepna... Mozna cos na to poradzic?

Opublikowano

Cóż, ja czekam pare tygodni i nie ma nowych..

Ja tak samo , czekałem i nie ma... ;/

zbyt duza sygna

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...