Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie]tiveria

marcin2247

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

DT, ulepszanie wartościowych itemków, stal, bojowe, party itd.

Łowienie ryb, metki też można bić, ewentualnie masz spis. :)

http://www.mpcforum.pl/topic/526699-tutorialspis-poradnikow-na-zarabianie-yang-metin2/

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Na tiveria polecam Wp:)

@zdejmij te % ;/

Dlaczegóż WP ? Weapon cechuje się tym że ogromne ilości mobów w DT różnicy mu nie robią na 75 gdy już ma średnie eq a nie jak bodziak czy tam dagger...Idziesz sobie na DT...Robimy rzeczy u kowala :D, mapki/klucze, no i RIPER, możemy zdobyć marmur + jakaś buffka + 40% pomoc i błogo no czyli szkata ripa, myślisz dzisiaj nie mam farta..Otworze jutro a tu jutro też może być klops a jeszcze pare razy jutro pójdziesz jak Ci się zachce,sprzedajesz po prostu tą szkate, po sprzedaniu paru masz na truciaka :D Nie byle gówno tylko truciaka z prawdziwego zdarzenia i eq ! Build : 2h:1i, po max HP i INT, 2str;1zr.Skille ? Musimy zrobić tylko, Czarowane Ostrze, Czarowana Zbroja.To nam wystarczy do tego:

-Koń bojowy

-Bojowy/egzo/nimfa +9 najlepiej i kd potwora bo na kryta już mamy z buffa a to nam wystarczy :D

-Duchowa +9 z kd defa +5 lub stal

-Reszta eq według stylu, polecane bony :

-Diabły chociaż 40%

-Pż no troszke by się przydało ponad 15k

-Absorbacja PŻ ! to jest bardzo ważny BON ! (w zbrojce na pewno jest ;d)

-Znajdujemy butki na 29 które mają abs na strzały i dodajemy tylko HP i spowolnienie :D.Pozdrawiam

kunshi.jpg

Sygnatura jest mojej roboty <3 Chcesz podobną ? :)

Opublikowano

Zdecydowanie Surka Wp :) Bardzo przyjemnie się gra tą klasą na hardach :P

5% ;//// Bardziej opisać ?? Sura Wp jest bardzo przyjemną klasą na serwerach typu Hard ponieważ posiada umiejętności typowe do zdobywania doświadczenia czyli Czarowane ostrze(dodaje ataku) Czarowana Zbroja(Dodaje Obrony) Strach(Obniża obrażenia przeciwnika) dodatkowo jedyną bronią jaką może posługiwać się sura jest miecz jednoręczny co bardzo pomaga w wyborze broni

Opublikowano

@UP albo :P Rób nowe konta wbijaj 10 lvl i misja u Deak-Bake czy jakoś tak ? Doeak-Bae czy nwm x DD w M1 jest musisz mu zanieść kiszkę wilka i dostajesz za to bodzia sellasz za 30-50kk.. Sposób nie mój przeczytałem w jakimś poście.. Kiszki dropisz z Głodnych Szarych Wilków.. No lub rybki łowisz.. Albo na BO ładny loot po 30k Yang z 1 potworka się trafi ; >> Rozbijaj metiny w "DOLINIE SUENS...." (te 45lVL Niebieskie) mi leci z nich 3 KD +1,+2 ; >> świetny zarobek też jest na DT... Bierzesz w pt jakiegoś szamana czy Bodego z Dobrym eq idziecie zbieracie loota i macie kaske.. ( Oczywiście loot sprzedać xD )

To koniec liczę na Like ; >>

lucyfergif.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...