Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Odblokowywanie portów.

Combative

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam problem z odblokowaniem portów w routerze TP-LINK WR340G.

Wchodzę w przeglądarce na 192.168.1.1.

wpisuję login admin hasło admin, a to okienko wyskakuje mi ponownie i nic się nie dzieje. Proszę, pomóżcie mi co mam zrobić... Ew. napiszcie ktoś na g bądź też skype (to proszę napisać mi na PW).

Posiadam win 7 64bit.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

najpierw postaraj się o hasło właściwe albo wyłącz adblocki w przeglądarce lub zmień przeglądarkę

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Tak więc - nie mam żadnych adblockerów, niedawno po formacie jestem. Ani frajerfox ani chrum nie pasuje. O hasło mam poprosić? Mi jakiś informatyk konfigurował kiedyś routera, może on zna hasło albo mój tata... Ach omg namieszali i potem ciężko cokolwiek zrobić... Macie jeszcze jakieś rady? :P

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

- postaraj sie o hasło właściwe już wiesz od kogo

- resetuj i konfiguruj router sam

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

Nie zresetuję go - bo się nie znam na tym, żeby go skonfigurować. Tata mi podał hasło, ale i tak nie działa. Opiszę to znowu.

Powiedzmy, że tata mi podał hasło "X".

Wpisuję login x hasło x nie działa.

Wpisuję login admin hasło x nie działa.

wpisuję login x hasło admin nie działa. WTF? Dodam, że znajdują się w haśle cyfry, znaki specjalne i litery, ale to chyba nie ma znaczenia?

Opublikowano

hasło to twój problem by je wpisać właściwie. bez niego musisz zresetować i ustawiać od nowa

innej opcji nie widzę poza włamem na serwer, a tego to raczej nie potrafisz

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

Ok, dzięki za pomoc. Rozumiem, że poprostu tata nie pamięta hasła i taka robota nie ma sensu.

18715549037623963910.png

@up nie :P

Opublikowano

jeśli kiedykolwiek było wpisywane i zapamiętane w Firefoxie to możesz sprawdzić czy zapisało i odczytać, ostateczne wyjście

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

Temat do zamknięcia, robem mi pomógł, ale i tak właściwie to wina taty - zapomniał loginu i hasła -.-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...