Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GM Shop

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 85
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
mi sie też tak zdaje bo patrzyłem

ehhh to nie zadne fake bana za to wylapalem na serwie GM shop byl na specjalnym serwie od castle siege kordy tarkan 8 8 juz go nie ma w tym miejscu skad wiedzialem jeden GM serwera mi powiedzial jak go wyrabywali za jakie tam swinstewka wszak byl polakiem:)

Admin Cienia
Opublikowano
gdzie kur*** masz napisane 0 0 lol omg ty chyba slepy jestes nie pisz jak nie wiesz ...

Masz oczy w dupie? Chyba widzę, jeśli nie widzisz to twój problem.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
ehhh to nie zadne fake bana za to wylapalem na serwie GM shop byl na specjalnym serwie od castle siege kordy tarkan 8 8 juz go nie ma w tym miejscu skad wiedzialem jeden GM serwera mi powiedzial jak go wyrabywali za jakie tam swinstewka wszak byl polakiem:)

czy ten gm to byl DavidRMD??

• 4 lata później...
Opublikowano

Witam

Czy była by szansa by ktoś wstawił w jednej odpowiedzi ponowne linki warz z ich ponownym zastosowaniem instrukcją co i jak działa.

A najlepiej by było jak by ktoś się trochę wysilił i wstawił filmik z całą instrukcją obsługi.

Dziękuję i pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...