Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ninja Dagger Czy Sura BM na pl'u?

Silver™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam dylemat i nie wiem kim zacząć na solarze ? Otóż mam 100kk na solarze i nie wiem jak mam je wykorzystać . Kupić fmsa 12+ um z kd +4 pod pvp i wtedy grać surą czy podobne kozy +9 i wtedy grać ninją ? pls pomóżcie :D

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

chodzi Ci o PVP? polecam BM'a, miaazga na PVP - zwłaszcza na PL'u gdzie prawie nikt nie ma abs, a jak już to jakieś highLVL.

Ebmy5Hc.png

Opublikowano

Zdecydowanie sura bm. Postac jest bardziej funkcyjna, na wyzszych lv , jak pozniej bedziesz wbijal to to ze szponem +9 na 2 skile kazdy pada, poza tym dla surry eq jest lepiej dostepny. Pozdro

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Opublikowano

Taa..~.~.Surka,jezeli masz tam inna postac by ja expic bo samemu mozna ku****y dostac na 67 juz nerwowo z kolega nie dawalismy rady..Ninja, przyjemna w expie do pvp tez sie nadaje.Teraz widze coraz wiecej hellerow/smokow a polecam na pl'a smoka, duzo int=duzo krytow :).Ninja to moje zdanie

kunshi.jpg

Sygnatura jest mojej roboty <3 Chcesz podobną ? :)

Opublikowano

No tak polecam bardzo surke bm wystarcza skile m5m6m7 i koksisz :) masz 35lvl kladziesz 55 :). a jezeli chcesz szybko postac to ninja

Opublikowano

Jak ninja masz skille m7 to tez nupki po 60 kladziesz. ..Za to u bm hity marnie a u daggera sa calkiem ladne trzeba przyznac!

kunshi.jpg

Opublikowano

Zależy jaki lvl chcesz wbić, jak chcesz być pro elo full 5b pod pvp na 90+, to dagger.

Jak ok. 70go lvl;a to BM będzie najlepszym rozwiązaniem. BM'owi będzie trudniej z full abs'em - 15 hełm, 20 stal, 20 tarcza, 15 bransa, 20 roska, 10 potka i już od cholery abs'u. Dagger tylko 60 sztyle + 20 tarcza ;)

52287137559562145640.png

Opublikowano

Sura, mocne skille, dobre na PVP.

Skołujesz ładnego fms'a +9 z wysokimi średnimi i jazda. ;)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Legenda
Opublikowano

Graj klasą taką, która Ci się prędko nie znudzi. Osobiście polecam Ci surę.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Sura jest chyba tylko na stalowe nerwy (BM).ZiomeQ on mowi o Bm czyli um =)

kunshi.jpg

Opublikowano

Zdecydowanie Sura BM.

Dużo lepsza postać. I w pojedynkach i w expie. Na początek będzie ciężko i jedyne wyjście to albo zarobić na dobre eq albo expić w PT. Potem już idzie łatwo, gdy jest dużo kasy i lepsze skille. Sam zaczynam grać Surą BM, na 50lv kiedyś surą bez eq (miecz na 36+4 i zbroja +4 na 26) i kosiłem 60 levele.

challenger.png

Opublikowano

Gdybym był na Twoim miejscu to grałbym ninją. Wbijesz ten 61+ skile coś koło m7-m8 i kosisz ładnie wszystkich.

Tak jak inni piszą, prawie nikt nie ma absów na miecze i dwurekę a co dopiero na sztylety :P

Pozdrawiam i graj ninją, zobaczysz że nie pożałujesz :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...