Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Newlongju

gavriel3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

elo all! mam pytanko czy ktos wie co sie dzieje z nl... szukalem na forum nie tylko na MPC ale zadnego sensownego wytlumaczenia nie znalazlem... czy naprawia serv czy jest juz off i nie powroci... juz od 3 tyg jak nie dluzej nie mozna wbic, nawet stronki domowej nl nie ma i nie wiem co mam o tym myslec czy czekac az przywroca serva czy probowac od nowa cos innego ;(

Opublikowano

Może to zależy od ilości osób na servie.Mnie też nie logowało to kolega napisał żebym zmieniał co chwile CH jak nie będzie chciało zaskoczyć,i jakoś logowało.Tylko właśnie nie wiem czy to dzięki temu czy to przez ilość osób zalogowanych,bo dzisiaj nie wiem jakim cudem xD zalogowało mnie za 1 razem.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą.Najpierw sprowadzi Cie do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem.
Opublikowano

no tak tylko wiesz jak klikam na nl to wyskakuje okienko ????patchserverlist??? cos w ten desen i wogole nie da sie do gry wbic bo klikam ok i sie zamyka i dupa ;(

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...