Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hack Do Warrock D3dlogger

Szczupły13

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tutaj jest hack który działa grałem na nim ponad godzine i nie bylo ani detected, hack mi nie crosshował wszystko jest ok (a przynajmniej u mnie).

Download: http://www.speedyshare.com/410146176.html

Scan: http://www.virustotal.com/pl/analisis/d7f5...9414-1252342123

(Wynik 8/41 myślę że to dobry wynik :D)

Screen:

opcje jak na SS'ach

a juz jutro nowy hack :P pozdro for all of mpcforum.pl :D

post-83575-1252342682.png

Opublikowano

Dolaczyles i juz hacki wkladasz podoba mi sie to sciagnolbym ale nie lubie virow z 60 razy mi sie komp popsul wiec wole ze by bylo 0 ale dam ci 5* za chceci

Warrock jest bogiem head shot nałogiem famas zabawką a granat podstawką

Opublikowano
Dolaczyles i juz hacki wkladasz podoba mi sie to sciagnolbym ale nie lubie virow z 60 razy mi sie komp popsul wiec wole ze by bylo 0 ale dam ci 5* za chceci

dzieki ale te wiry sa nieszkodliwe i na dodatek jest ich tylko 8, ja gram na tym hacku juz 2 dzien i mi zaden vir nie szkodzi

Opublikowano
Chęci chęciami ale Trojan jest. Nie ściągam i nie polecam ściągać, chyba że chce ktoś narazić się na zawirusowanym komputerem.

Posłuchaj, dla ciebie może jest to szkodliwe ale ja mam tego hacka i nie szkodzi mi zaden wirus,nie chcesz to nie sciagaj i nie zniechecaj innych bo gdybym ja pisał tak w twoim temacie powiedzial bys tak samo!

Opublikowano

Właśnie jak sobie zkopiujesz do painta to i tak wszystko rozmazane jest...

Żeby Nie był0 Haxow nie używam :) , No może czasami na Noob Acc :D

07091013_Gizmo21.png

aionv.jpg

wowwq.jpg

Opublikowano

Przepraszam lae lepszego screena nie mam i narazie nie zrobie, i nie mam zbytnio czasu mam tez inne zajecia niz siedzenie na forum i granie w wa rock

Opublikowano

nie polecam ściagać bo jest i tak deteced!!!! pogracie sobie na nim najwyżej 5minut ;)

ban_pl_72890_380347.gif

Klikajcie i się rejestrujcie ... można nieźle zarobić ;]

Opublikowano
nie polecam ściagać bo jest i tak deteced!!!! pogracie sobie na nim najwyżej 5minut ;)

ja po to wlasnie dodalem hs zupdatowany zeby nie wykrywalo !

Opublikowano

Mi sie wydaje że to jakaś lipa Koleś niema 2 minut żeby zrobić lepszego screena opcji też niepodał moim zdaniem to sa zwykle wiry i chujowy hax

07091013_Gizmo21.png

aionv.jpg

wowwq.jpg

Opublikowano

posluchajcie debile nie chcecie to nie sciagajce ja na nim gram i to zaden key logger i wirow u mnie nei ma i to nie moj hack wiec nie chcecie to nie sciagajcie ia kto chce to sciaga i spierdalac

Opublikowano

Pierdolony lezus każdy tak mowi a założe sie że sam niepotrafisz zrobić no fog pajacu ... Same viry i ch** wie co jeszcze tam jest Temat do zamknięcia...

a jemu bana

@up to teraz mądralo zrób formata....

@up3 Tylko ty go jakoś używaż i tylko tobie działa (niby) wiec zamknij ryj i nie staraj sie popsuć innym PC'tów

07091013_Gizmo21.png

aionv.jpg

wowwq.jpg

Opublikowano

Dupa nie hack kurcze może keyloggera nie ma ale wiry są :( zaryzykowałem ... ściągnełem ... i co format kurwa dysku !!! NIE ŚCIĄGAC TEGO SYFU ! ! ! A do autora tego temtu przezywanie innych userów od "debili" za to że mówią prawdę to świadczy o tym że nie dorosłeś do życia wśród ludzi . . . .

PozdR.!

Bóg napisał wstęp: Szanuj ludzi, Kurwy tęp.!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...