Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

s1.WorldCraft [MIX]FB-RP-SV | [24/7] | Fajne Pluginy | Miła administracja | ZAPRASZAMY NA SERWER

AxilaX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc tak ja się wypowiem. Wpierw kilka zdań potem oceny. Zaczynamy!. A więc tak server nawet,nawet był na początku aż do pojawienia się domdsika. Server stał robiliśmy mapy on nagle się musiał wtrącić i zacząć robić serverową schizę. Zabija niewinnych graczy, na serverze są administratorzy którzy rozdają itemki!. Zniewagą jest jeszcze dawać komentarze 'Wbijaj na server,Zapraszamy na server" Po co spamujecie? Może niech administracja się nie wypowiada jaki to server najlepszy, Gracze powinni to robić. Następna sprawa jak widać server nie ma za dobrych opinii sam uważam server za dno. Dają zabierają rangi, bawią się jak mogą banują, zabijają. Jeśli jesteś graczem który lubi servery Minecraft to nie radzę grać na tym serverze. Popsujesz sobie zabawę. Zaczynamy z ocenami:

Administratorzy/team: 1/10 większej oceny chyba nikt nie da.

Mapa: 3/10 Sporo działek lecz robiona setem bo kochanemu domdsowi się nie chciało ruszyć 4 liter i zrobić mapę bez komend.

Gracze: 7/10 nawet spoko lecz na pvp to koszmar co chwilę uciekają.

Budowle: Budowle jak mapa czyli do du*** 2/10

Wnioskując ocena końcowa 4/10 nic dodać nic ująć.

Ahh i kolejny pokaz kochanego domdsika i administracji.Dlaczego? Dostałem bana bez powodu za to że wystawiłem komentarz. Rada dla właściciela servera: Ogarnij team bo raczej server ci nie postoi z takimi adminkami. A graczom znowu radzę nie grać z powodu że na serverze nawet działek nie ma! Skandal prawda?

1326728565-U383707.png

Opublikowano

Dobrze napisałeś cholerne de**** wykorzystali ludzi,niby jak im pomożesz dostaniesz moda.adma a po już olewają cie i dają range i wywalają na zbity PYSK!! kiemak napisał ten post i oczywiście dostał bana,administracja ma po 13 lat . Dają bany np za nie popisanie tabliczki mam ss mogę dać.. ten serwer to jakaś pomyłka ludzie nie chcą grać piszą,że ten serwer to gówno wszystko dzięki domds to totalny idi***

tyle z mojej strony

pozdrawiam ; D

Opublikowano
A więc tak ja się wypowiem. Wpierw kilka zdań potem oceny. Zaczynamy!. A więc tak server nawet,nawet był na początku aż do pojawienia się domdsika. Server stał robiliśmy mapy on nagle się musiał wtrącić i zacząć robić serverową schizę. Zabija niewinnych graczy, na serverze są administratorzy którzy rozdają itemki!. Zniewagą jest jeszcze dawać komentarze 'Wbijaj na server,Zapraszamy na server" Po co spamujecie? Może niech administracja się nie wypowiada jaki to server najlepszy, Gracze powinni to robić. Następna sprawa jak widać server nie ma za dobrych opinii sam uważam server za dno. Dają zabierają rangi, bawią się jak mogą banują, zabijają. Jeśli jesteś graczem który lubi servery Minecraft to nie radzę grać na tym serverze. Popsujesz sobie zabawę. Zaczynamy z ocenami:

Administratorzy/team: 1/10 większej oceny chyba nikt nie da.

Mapa: 3/10 Sporo działek lecz robiona setem bo kochanemu domdsowi się nie chciało ruszyć 4 liter i zrobić mapę bez komend.

Gracze: 7/10 nawet spoko lecz na pvp to koszmar co chwilę uciekają.

Budowle: Budowle jak mapa czyli do du*** 2/10

Wnioskując ocena końcowa 4/10 nic dodać nic ująć.

Ahh i kolejny pokaz kochanego domdsika i administracji.Dlaczego? Dostałem bana bez powodu za to że wystawiłem komentarz. Rada dla właściciela servera: Ogarnij team bo raczej server ci nie postoi z takimi adminkami. A graczom znowu radzę nie grać z powodu że na serverze nawet działek nie ma! Skandal prawda?

Rozumiem dzieciaku że masz 11 lat straciles moda ponieważ nie znałeś komend to sie zamknij i nie krytykuj serwera dzieciaku specjalnej troski. I to była decyzja wlasciciela a nie moja.

diybk6.png

Opublikowano

Ahh i domdsik się wypowiedział... Domds ja podchodzę do tej sprawy na luzie. A ty jak jakiś szympans agresywny.... Mam 13 lat po 1. I to nie znaczy że jestem gorszy od ciebie. Nie,Znałem komendy lecz twoje ego musiało nie mieć rywala więc najlepiej było mnie wykopać prawda? Lecz ja taki nie jestem może inni administratorzy są tobie podwładni ale ja nie mam zamiaru lizać że tak powiem twojej pupy. A wyzwiska twoje skierowane do mnie nic nie znaczą zrozum. Macie takie błędy z serverem że wystarczy 1 mądrzejsza osoba i wam server padnie. Znając życie jestem ogarnięty bardziej od ciebie 'nastolatku' i koniec skończyłem z tobą.

1326728565-U383707.png

Opublikowano

Nie rozmawiam z toba na ten temat już bo to i tak nic nie da. Wszyscy staramy się aby serwer miał jak najlepsze rezultaty ale ty musisz problem robić i ta twoja krytyka to dziecina jest.

nq

diybk6.png

Opublikowano

Dziecinna? Pomyśl może zanim coś napiszesz.... Banujesz graczy a potem płaczesz przed komputerem.

1326728565-U383707.png

Opublikowano

Mimo negatywnych opinii postanowiłem się przełamać i wejść na ten server.... naprawdę żal komentować. Co było powiedziane to już inni powiedzieli ja więcej do tego bagna nie wrócę. Może to wina ilości dzieci w "admin-team" nie polecam 3/10

Opublikowano

ehh KiemakPL ma 11 lat byl z nami nastapnie caly cza bylo mu cos nie tak potem nie wbijal na serwer 4 dni i nie ma rangi trudno sie mowi jak nie pasuje nie wbijac jak narazie szytsko jets ok ..

Opublikowano

Serwer jeden z najgorszych. Admini mnie zabijali bez powodu chyba że chodziłem po dialce swoiej. Mapa robiona kopiuj wklej. Włascicel serwera jest taki głupi. Grałem na serwerze od podstawa pomagałm im budowac a oni maja mnie teraz za przeproszeniem w czarnej du*ie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...