Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Irisy - kup, nie kup?

Gość tolvat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, mam pytanie, kupować irisy na Czechach 3 i robić sobie małe "polowania" na boty czy kupować full LF3 i osłony i potem irisy, a może jeszcze kiedy indziej ?

Opublikowano

pierw ful lf3 i bo2 potem, irki,

Posiadam free PBDO_Bota, chcesz pisz na pw.

Oferuję forum klanowe do darkorbit, chcesz? PW

Zawszę liczę na lajka, ciebie to nie kosztuje, a mi to daje chwałę

Opublikowano

Czekam na wypowiedzi innych ^^

Chciałbym jeszcze dodać że mój bot zbiera ok. 20-30k uridium w 12h (noc) i nie wiem czy wyrobię się stosując sposób z LF-3 i osłonami w ciągu kliku dni na zdobycie FE i przejście m.in alfy, bety i gammy :D

Opublikowano

to raczej ty napisz jak masz do kogoś sprawę, a nie ten ktoś, zależy od łącza, na vpsach jest większe, chyba że masz wystarczający upload na swoim necie

Zarabianie w internecie - chętny? Pisz ?

Opublikowano

to nie wiem jak Wy bocice skoro mi na 24 h wychodzi ponad 140-160tys urki vegeta na podwajaczu... z tego bocac przez 3 dni dorobilme sie od 13lf3 i 13bow i 2 irkow standardowej fulki.. oczywiscie 6 irkow kupione bugiem.

a co do kupownaia . to pierw lf3 potem oslonki a na koncu irki. jeszcze zalezy jak chcesz uzytkowac to konto

Opublikowano

ja na Czecha3 miałem ful irys ful elef-3 5 elef-4 26 bo2 irys na (10 lvl ulepszeń) 24 pp 4 havok ale mi zarypali ;(

No i kurwa kogo to obchodzi?

Co do tematu to lepiej najpierw lf3 i osłonki a potem irysy.

Opublikowano

Dzięki za odpowiedzi, będę kupował pierw LF3 potem osłony i potem irisy. Temat można zamknąć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...