Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rpg+Survival][Factions][MCMMO][GrassCraft 1.2.4]

Ziomekkamperxd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak dla mnie serwer to żenada bo dzisiaj tam wszedlem chyba 1h temu nudzilo mi się przeczytalem regulamin wyszedlem z spawna tak 300kratek i wyskakuje Info

że ktoś się do mnie teleportowal Chyba admin I piszę :Sniperz was slain by ... Nicku nie pamiętam i wtedy ktoś wyskakuje z taką rangą chyba admin czy mod.

Pisze hahahahaha jak pada czy coś. Po prostu żenada. Wbiję na serwer tak za 1miesiac jeżeli będzie ogarnięty.

http://Nie działa mi avatar :<

Opublikowano

SERW NIE!!!! POLECAM GRALEM SOBIE TROCHE BEZ WYCHODZENIA Z SERWERA TAK OK 3-4H I WYSZLEM Z SERWA PONIEWAZ MUSIALEM ISC Z PSEM NA SPACER WBIJAM NA SERW NIEMAM NIC ITEMOW!!!!!!! ZNIKAJA TAM ITEMY WIEC NIEPOLECAM GRAC SZKODA TYLKO CZASU I LAGI W HOLERE !!! DO DUPY SERW!!!!

Opublikowano

@up

po 1. ogarnij orto

po 2.itemy straciłeś bo tak jest na każdym serverze jest to poprostu wina bukkita.

po 3.Ciekawe że nikt nie ma lagów tylko ty. Taka rada kup sobie lepszy internet.

mca.png
Opublikowano

Server to gowno !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!@########################################$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$%%%%%%%%%%%%%%%%%^^^^^^^^^^^^^^^&&&&&&&&&&&&**********************(*)()()()

Opublikowano

Zostałem tam zbanowany wczoraj nie wiem za co.

Gdy próbuje wejść jest "Ban Hammer przemówił" nie wiem o co z tym chodzi, na serwer nie mogę się dostać.

Nie używam żadnych wspomagaczy ani bugów.

Gdy zostałem zbanowany po prostu sobie kopałem cobbla i bach nadal ban... :[

Nie wiem gdzie mogę się odwołać, wpisałem ip serwera w google i tu trafiłem...

Proszę o odpisanie na priv czy będzie ub, albo chociaż za co ten ban jest :[

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...