Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Premium

ZangarPl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Otóż mam problem z kontem premium.Zakupiłem 2 giftcode i 1 aktywowałem sobie a 2 dałem koledze.Mniej więcej po 2 tygodniach loguję się do minecrafta i wyświetla mi się "User not premium".O dziwo mój skin został zachowany.

Ps

Kolega nie ma żądnych problemów z kontem premium

Opublikowano

nie spamój bardzo cię proszę .

Masz coś do mnie? To masz coś do mojego klanu.

GOOD LUCK GRACZU.

POMOGŁEM DAJ LIKE!

Sygnatura została stworzona przezemnie dlatego są w niej błędy! :)

mca.png

Opublikowano

Te same gift-code'y wędrują do różnorakich użytkowników, w tym jest problem. Jeśli sprzedający w danym produkcie miał same negatywy, no to niestety... Musisz się liczyć z na marne wydanymi pieniędzmi i gift-code'm, który wygasł :]. Sprzedający może mieć trylion gwiazdek na Allegro, ale ten jeden, jedyny produkt, może być produktem "lewym".

Opublikowano

Tak to jest jak się nie patrzy na komentarze sprzedającego - gratuluję, właśnie straciłeś premium przez własną głupotę. xD

DBY2M.png

exMPC Media Team exGold MemberexModerator

Opublikowano

Patrzałem na komentarze wszystko cacy opinie cud miód i orzeszki, a w dodatku kupiłem to od firmy więc nwm co dalej -.-

Albo te komentarze zdobył kupując przedmioty na allegro lub sprzedając jakieś przedmioty i był tam sprawiedliwy lub ktoś kupił Gift-Code i jak Go dostał i zobaczył,że działa to kupujący taki kod dadzą pozytywny komentarz.Ty pewnie też dałeś jak do ciebie kod doszedł co nie ?

Opublikowano

Napisz do nich, może będą tak łaskawi i wymienią. Tzn. do tego gdzie kupowałeś, miałem to samo.

Potrzebujesz strony internetowej? Pisz śmiało, jestem do waszej dyspozycji. (Jedyna możliwość zapłaty to pieniądze (przelew, SMS, doładowanie), innej nie przyjmuje i nawet nie masz co pisać).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...